Artık oyun oynamak bir eğlence işi değil kişisel gelişim ve öğrenim işine döndü. Bunun sebebi oyun bağımlısı çocuklara birşeyler öğretme çabasından kaynaklanıyor. Çünkü çocuklar oyunlara o kadar çok kendilerini kaptırıyorlar ki ailelerin başka çaresi kalmayıp eğitici oyunlar bulmak zorunda kalıyorlar.

Elbette eğitici kız oyunları bulmak o kadar kolay değil. Daha doğrusu hem eğitici hem eğlendirici oyun bulmak kolay değil. Çünkü çocuklar zeka oyunlarından çok hayatı onlara öğreten, aynı zamanda eğlendiren oyunlara yöneliyorlar.

Peki aileler bu tarz oyunları nasıl bulabilirler? Bu tarz oyunlar da ekstra olarak neler olmalı? Bu soruların cevabına geçmeden önce özellikle kız çocuklarının nelerden hoşlandığını bilmemiz gerek. Kızlar doğduklarından beri sürekli Barbie ve benzeri karakterler ile içli dışlılar. Haliyle Barbie ile zaman geçirmekten inanılmaz derecede hoşnut oluyorlar.

Bu gibi durumlarda da aileler Barbie tarzı kız oyunlarına yöneliyor. Peki bu oyunların eğitici ögeler içerip içermediklerini ve istedikleri oyunları nerede bulacaklarını bilmiyorlarsa? İşte tam burada devreye Kiz-Oyun.Net giriyor. Yepyeni arayüzü ve tasarımıyla çocuklara hem kolay oynanabilir platform sunuyor hem de içerdiği yüzlerceBarbie oyunları ile kız çocuklarına istediklerini veriyor.

Kiz-Oyun.Net platformunda oyunların diğer sitelere göre en seçici özelliği editörleri tarafından özenle seçilmiş olmaları. Çocukların düzeyinde ve onları fazla zorlayıp sinirlerini bozmayacak cinsten, sevdikleri birçok karakteri bünyesinde barındıran oyunlardan bahsediyoruz.

Buradan ailelere rahatlıkla çocuklarını bu sitede oyun oynatabileceklerini öneriyoruz. Tek yapmanız gereken adres çubuğuna ve Google ‘a “Kiz-Oyun.Net” yazmanız… Çocuğunuz için Barbie haricinde giydirme,makyaj,kuaför ve temizlik tarzında yüzlerce kız oyunu bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim