Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ramazan Ayı nedeniyle gıda denetimlerini artırdı. Un ve unlu mamuller, tatlı işletmeleri, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri gibi işletmelerde denetim yapıldı. Bugün yapılan denetimlere Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Müdür Yardımcısı Ali Gök, Gıda ve Yem Şube Müdürü Defne Bacınoğlu ile İl Müdürlüğü görevlileri katılım sağladı.

Manisa İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri Tarafından Ramazan Ayı Dolayısıyla Denetlemeler Yaptı (4)

Marketlerde etiketler denetlendi


Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk konuyla ilgili birtakım açıklamalarda bulundu. Öztürk, yapmış olduğu açıklamalarda, 

“Ramazan paketi adı altında muhtelif gıdaların bir arada yer aldığı paketlerin satışının yapıldığı işletmelere yönelik denetimlerde paket içeriğinde bulunan gıdaların son tüketim tarihi ve etiket bilgileri kontrol ediliyor. Gerekli durumlarda ürünlerden analiz edilmek üzere numune alınmaktadır” dedi. 

Manisa İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri Tarafından Ramazan Ayı Dolayısıyla Denetlemeler Yaptı (3)

Bu denetlemeler Ramazan Ayı boyunca sürdürülecek


Sağlıklı ve güvenilir gıda için denetimlerin tüm yıl boyunca olduğu gibi ramazan ayında da aynı şekilde süreceğini belirten Öztürk, 

Yunusemre’de gönüllü temizlik Yunusemre’de gönüllü temizlik

“Vatandaşlarımız karşılaştıkları sorunları İl ve İlçe Müdürlüklerimize bizzat başvurarak veya Alo 174 Gıda Hattı'nı arayarak bildirebilirler” ifadelerine yer verdi.
 

Kaynak: Haber Merkezi