475. GELENEKSEL MANİSA MESİR SAÇIMI GÜNÜ OLAN 26 NİSAN 2015 PAZAR GÜNÜ PARK YASAĞI GETİRİLEN VE TRAFİĞE KAPANACAK CADDE VE SOKAKLAR

1-)Atatürk Bulvarının Belediye Caddesi kavşağı ile Vilayet kavşağı arasında kalan bölümüne, Park yasağı.

2-)Hükümet Caddesinin Konuk Caddesi kavşağı ile Mustafa Kemal Paşa Caddesi kavşağı arası ve Vilayet binası önüne, park yasağı.

3-)Mustafa Kemal Paşa Caddesinin Vilayet kavşağı ile Merkez kavşağı arasına park yasağı ve araç trafiğine kapatılacak.

4-)İzmir caddesinin Merkez kavşağı ile Sultan Meydanı arasında kalan bölümüne, Park yasağı getirilerek araç trafiğine kapatılacak,

5-)İzmir Caddesinin Kırmızı köprü kavşağı ile Sultan Meydanı arasının araç trafiğine kapatılacak,

6-)İzmir Caddesinin Sultan Meydanı ile 2502 Sokak kavşağı arasında kalan bölümüne, park yasağı getirilerek araç trafiğine kapatılacak.

7-)İbrahim Gökçen Bulvarının, 8 Eylül Caddesi (Esot) kavşağı ile Sultan Meydanı arasında kalan bölümüne, park yasağı getirilerek araç trafiğine kapatılacak.

8-)2505 Sokağın 2502 Sokak kavşağı ile İbrahim Gökçen Bulvarı kavşağı arasında kalan bölümüne, park yasağı getirilerek araç trafiğine kapatılacak,

9-)1815 Sokağın İbrahim Gökçen Bulvarı Kavşağı ile İzmir Caddesi Kavşağı arasında kalan bölümüne park yasağı getirilerek araç trafiğine kapatılacak.

10-)2502 Sokağın, İzmir Caddesi ile 2505 Sokak kavşağı arasına park yasağı,

11-)Çarşı Bulvarının Sultan Meydanı ile 2102 Sokak kavşağı arasında kalan bölümüne, park yasağı getirilerek araç trafiğine kapatılacak.

12-)Murat Caddesinin Sultan Meydanı ile 2102 Sokak kavşağı arasında kalan bölümünde, park yasağı getirilerek araç trafiğine kapatılacak.

13-)Mevlevihane yolunun, Kırmızı köprü kavşağı ile Ağlayan kaya ve Mevlevihane giriş kapısı arasına sadece gidiş istikametine park edilecek, karşı istikametine park yasağı.

14-)Mesir saçımı törenlerinde, yukarıda belirtilen cadde, sokak ve kavşaklar, Sultan Meydanına vatandaşların toplanmasıyla birlikte araç trafiğine tamamen kapatılacaktır.

İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi
15-)Kortejin Vilayet önünden yürüyüşe başladığı andan itibaren, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, İzmir Caddesinin Merkez kavşağından Sultan meydanına kadar, 8 Eylül Caddesinin Kenzi Kavşağından İbrahim Gökçen Bulvarı kavşağı istikametine yol trafiğe kapatılacaktır. Bu istikamete gitmek isteyen sürücüler alternatif yollara yönlendirilecektir.

Editör: TE Bilisim