MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisarlı lösemi hastası 15 yaşındaki Bilal Moral’ın elektronik postayla kendisinden diz üstü bilgisayar talebine kayıtsız kalmadı. Başkan Ergün adına Moral’ın diz üstü bilgisayarını Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci teslim etti.

Başkan Aras: Deniz turizminde sorunların çözümüne gereken desteği vereceğiz Başkan Aras: Deniz turizminde sorunların çözümüne gereken desteği vereceğiz

Akhisar ilçesine bağlı İnönü Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki Bilal Moral, hastalığı nedeniyle evinde çoğu zaman yalnız kaldığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e elektronik posta atarak, diz üstü istedi. Genç Bilal’in talebi karşısında oldukça duygulanan Başkan Ergün de, Bilal Moral’ın talebinin hemen yerine getirilmesi için talimat verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Moral ailesini ziyaret ederek, Bilal’in isteği olan diz üstü bilgisayarı teslim etti.

Tedavi sürecimde bana arkadaş olacak

Annesi Nazife ve kardeşi Emre ile Çevirmeci ve Ensivri’yi kapıda karşılayan lösemi hastası Bilal Moral, mutluluğunu gizleyemedi. Talebini geri çevirmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Bilal Moral, “Beni hastalığımda yalnız bırakmadınız. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün amcaya hastalığımı belirtip, mail atarak laptop rica ettim. Cengiz Başkan beni dikkate almış ve değerli siz büyüklerimi bana göndermiş. Kendisine sizlerin aracılığıyla bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Bana getirdiğiniz laptop sayesinde zor ve sıkıntılı geçen tedavi süresinde bana arkadaş olup moral verecektir” dedi.

Yüzünü güldürmek için buradayız

Bilal Moral’a acil şifalar dileyen Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, “Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün selam ve sevgilerini getirdik. Başkanımız Cengiz Bey beni bu ziyaret konusunda bilgilendirip bu anlamlı görevi verdi. Çok mutlu oldum. Gördüm ki Bilal’in de morali çok iyi. Bizler de seni mutlu ettiysek ne mutlu bize dedi. Bilal’in kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de, “Bilal’in o güzel yüzünü güldürmek için buradayız. Biz Bilal’in isteklerini yerine getirmek için buradayız. Umuyoruz yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun” dedi. Ziyaret sonunda Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, anne Nazife Moral’a çiçek takdim etti.

Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (1)_1024x682

Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (2)_1024x682

Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (3)_1024x682 Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (4)_1024x682 Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (5)_1024x682 Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (6) (1)_1024x682 Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (7) (1)_1024x682 Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (8) (1)_512x768 Lösemili Gencin Talebine Başkan Duyarsız Kalmadı (11)_1024x682

Editör: TE Bilisim