Vücudunuzdaki her yirmi günde bir çıkan tüylerinizi almaktan bıktıysanız, artık temizleneyim derken acı çekmek istemiyorsanız, sizlere kalıcı ve acısız bir yöntem olan Buz Lazer Teknolojisini öneriyoruz. Buz Lazer İstanbul Quartz Klinik’te profesyoneller tarafından uygulanan ileri bir teknoloji ürünü. Quartz Klinik’te yapılan Buz Lazer uygulamasıyla kendinizi konforlu bir şekilde yenileyebilir, kullandığınız eski tip kıl alma yöntemlerinin hepsini geride bırakarak, yıllardır özlemini duyduğunuz pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Buz Lazer Epilasyon Nedir? Buz Lazer vücuttaki istenmeyen kıllardan pratik bir şekilde kurtulmak için üretilmiş ve geliştirilmiş olan teknolojik bir cihazdır. 810 nm dalga boyuna sahip uzun dalga boyu sayesinde en dipteki kıl köklerine kadar ulaşabilirler. Buz Lazer cihaz başlığındaki soğutma teknolojisi, uygulama sırasında cilt üzerinde acı ya da ağrı oluşmasına soğutucu etkisini kullanarak izin vermemektedir. Geniş başlığı ile epilasyon hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır. Buz Lazer Cihazının özellikleri Saymakla Bitmiyor
  • Buz Lazer Patentli ICE Teknolojisi, epilasyon başlığının soğutucu etkisiyle -3 derecelere kadar iner ve özel buz başlık sayesinde acı ve ağrı yaşanmadan epilasyon uygulanır.
  • Buz Lazer Teknolojisi kişide cilt rengi ve kıl rengi ayrımı yapmayan tek cihazdır. Açık ten rengine sahip kişilerde nasıl sonuç veriyorsa aynı şekilde koyu ten rengine sahip kişilerde de etkili epilasyon sağlar.
  • Her mevsimde rahatlıkla kullanılabilir. Diğer epilasyon cihazlarıyla yapılan işlemlerde özellikle yaz aylarında yanma izine karşı lazer yapılamıyor. Ancak buz lazerin özel başlığı sayesinde her mevsim rahatlıkla ve güvenle yaptırabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Buz Lazerde kullanılan farklı üç dalga boyu lazerin etkisini artırmaktadır.
  • SHR patentli ve FDA onaylı alerji riski taşımayan ve cilt üzerinde yanık etkisi yaratmayan güvenli bir cihazdır. Buz başlığı cildi soğutarak yanık ve yara gibi cilt bozulmaları engellenir.
  • Cihazın üzerinde bulunan farklı uygulama modları ile yara izi kalmadan, adeta bir masaj konforunda epilasyon yaptırılabiliyor.
Buz Lazer Kimler İçin Uygundur? Buz Lazer epilasyon ergenlik dönemi biten tüm kadınlara ve erkeklere uygulanabiliyor. Buz Lazer sadece gebelik şüphesi bulunan kadınlara, gebelere ve emzirme döneminde bulunan kadınlara önerilmiyor. Bu kişiler dışındaki hemen hemen tüm kadın ve erkeklere güvenle uygulanabiliyor. Buz Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanıyor? Buz Lazer kadınlarda ve erkeklerde benzer bölgelere uygulansa da kadınlarda daha çok bacak, bikini, genital, koltuk altı, kol bölgesine uygulansa da erkeklerde kıllanmanın çok daha fazla olduğu sırt, göğüs ve sakal çizgisi oluşturmak için yüz bölgesi ve kulak çevresine lazer uygulanmaktadır. Erkekler de Buz Lazer Epilasyon sayesinde kalıcı olarak ve konforlu bir şekilde vücut tüylerinden kurtulmaktadırlar. Kaç seansta Vücuttaki Kıllardan Kurtulmak Mümkün? Buz Lazer Epilasyonda seans aralıkları iki ay olmaktadır. Epilasyon öncesinde kıllar jiletle temizlenerek kısaltılır. Buz Lazerde kılların uzun olmasına gerek yoktur. Uygulanan ilk seanstan 3 hafta sonra kıllar dökülür ve bir ay boyunca çıkmaz. Buz Lazer Epilasyonda seans aralıkları 2 aydır. Seanslara düzenli gelmek ve işlemi düzenli yaptırmak son derece önemlidir. Buz Lazer epilasyon bazı kişilerde 6 seansta bitebiliyorken bazı kişilerde 8 ya da 10 ay kadar sürebilmektedir. Buz Lazer günümüz teknolojisinin en gelişmiş ve etkili lazer epilasyon sistemidir. Kıllarda %90 oranında azalma sağlar ve sonuçları kalıcıdır. Buz Lazer Epilasyon Fiyatları Hakkında Sağlık bakanlığı onaylı merkezlerin internet ve haber sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Alanında eğitimli ve uzman estetisyenlerimiz tarafından uygulanan Buz Lazer İstanbul Quartz Clinique +90 212 241 46 24 nolu telefon numaramızı arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim