Yunusemre Belediyesi tarafından kırsal bölgelerdeki sorunları çözmek amacıyla belediye meclisince kurulan Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu, vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu’nda yer alan Mustafa Gürler, Mehmet Arık, Hüseyin Alp , Hüseyin Köroğlu ve Tarım Danışmanı Ramiz Çoban   Aşağı Emlakdere,  Yukarı Emlakdere, Gökçeler, Karakoca, Aşağı ve Yukarı Kayapınar mahallelerinde sorunları yerinde inceledi.

Gerçekleşen incelemelerde mahallerde yapılması gereken çalışmalar ve sorunlar hakkında vatandaşlardan bilgi alındı.

Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu üyesi Mustafa Gürler,  mahallelerdeki eksiklikleri tespit etmek için mahalleliler ile bir araya geldiklerini vurgulayarak, “Komisyon olarak diğer mahallelere yaptığımız hizmetlerde olduğu gibi bugünde Emlakdere, Kayapınar, Gökçeler ve Karakoca mahallelerini ziyaret ettik. Mahallelerdeki eksiklikleri tespit etmek için vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Amacımız mahallede yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat hizmet alabilmesi için eksiklikleri rapor haline getirip ilgili yerlere iletmektir.  Vatandaşlarımız daha iyi daha sağlıklı hizmetlere kavuşacaklardır.” diye konuştu.

Kırsal Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu üyesi Hüseyin Köroğlu ise tespit edilen sorunların yerine getirileceğini belirterek, “Bugün burada Yunusemre ve Büyükşehir Belediyesinin yapacağı çalışmaları tespit ediyoruz. Belirlediğimiz sorunların çözümü için çalışacağız.”dedi. 

“KOMİSYONUN ÇALIŞMALARI BİZİ MEMNUN ETTİ”

Karakoca Mahalle muhtarı Yaşar Canyar, mahallesinin sorunlarını komisyona ilettiklerini belirterek, “İnşallah büyük hizmetleri belediyemiz bizlere sağlar.  Komisyonumuzun buralara kadar gelerek sorunlarımızı dinlemesi bizleri çok memnun etti. Yunusemre Belediyesinden memnunuz. Teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim