MANİSA Genç İş Adamları Derneği'nin (MAGİAD) açtığı fotoğraf sergisinden elde edilen gelir ve Şehzadeler Belediyesi'nin desteğiyle Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji Bölümü'ne çocuk oyun bahçesi yapıldı.
CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören çocuklar için yapılan oyun bahçesinin açılışına AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MAGİAD Başkanı Ömer Özkara ve yönetimi, CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt ve vatandaşlar katıldı. Başhekim Prof. Dr. Emin Kurt, hastanede tedavi gören çocukların keyifli vakit geçirebilmesini istediklerini belirterek "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın maddi ve manevi olarak gelişimleri için sağlıklı olmaları çok önemlidir. Çocuklarımızın sağlıkları bozulduğu zaman hastaneye geliyorlar ve geldiklerinde en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımız beklerken burada biraz dinlensinler ve stres atabilsinler diye oyun bahçesi kurulması gerekiyordu. Hastanemizin içerisinde böyle bir çocuk oyun alanının oluşturulmasına destek verenlere teşekkür ederim" dedi.
MAGİAD olarak çocuklara yatırım yapmaya devam edeceklerinin altını çizen MAGİAD Başkanı Ömer Özkara, çocukların yüzünde tebessüm olması ve hastane ortamının sıkıntısından bir nebze olsun uzaklaşmaları için projeyi desteklediklerini söyledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, MAGİAD'ın çocuklar ve gençler için ürettiği tüm projelere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.