Cumhurbaşkanı Haberleri

cumhurbaşkanı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı gelişmeleri, cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı haberleri 45 Haber Manisa Haber Portalı sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'ndaki temaslarının ardından Turgut Özal Spor Salonu önünde Ak Parti mitinginde konuşma yaptı.

ANA MANŞET

Antalya Diplomasi Forumu çerçevesinde çalışmalarını Antalya'da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bugün de yoğun bir program bekliyor.

ANA MANŞET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre 4 ile yeni emniyet müdürü ataması yapıldı.

ANA MANŞET

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarının "yeterli" olmadığını ifade etti.

SİYASET

31 Mart yerel seçim öncesi Manisa’ya gelen ve Manisa’da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kente yapılan yatırımları anlattı.

ANA MANŞET

31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Manisa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli mesajlar verdi.

Yerel

Yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Manisalılara hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için vatandaşlar alanı doldurmaya başladı.

ANA MANŞET

Yerel seçim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan 27 Şubat'ta Manisa ya geliyor.

Genel

Adalet Bakanı Tunç, İstanbul Başakşehir'de Eros isimli kedinin İbrahim Keloğlan tarafından dövülerek öldürülmesine ilişkin konuştu.

Genel
SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında partisinin Balıkesir mitinginde konuştu.