MANİSA Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde, tüm üyelerin oyunu alan mevcut yönetim güven tazeledi. 

MOSB Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapılan Genel Kurul'a 131 sanayici katıldı. Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Türek, 10 milyon metrekarelik ve beş kısımlı Manisa OSB'ye, 3 milyon metrekarelik altıncı kısmı ilave etmek için çalışmalara başladıklarını, toplam alanın 13 milyon metrekareye çıkarılacağını söyledi. Yönetim Kurulu Raporu, Denetim Kurulu Raporu ve Bağımsız Denetim Raporları, Genek Kurul'a sunuldu. 2015 yılı geçici bütçesinin kabulünden sonra, Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu'nun seçimine geçildi. Mevcut Yönetim Kurulu üyeleri, oy birliği ile güven tazeledi. Divan Başkanlığı'na Faik Tokatlıoğlu, Divan Başkan Vekilliğine Altan Yücel, Divan üyeliğine de Timur Demirel seçildi.

Oylama sonrasında kürsüye gelen Sait Türek, kendisini tekrar bu göreve seçen Genel Kurul üyelerine teşekkür etti. Türek, "İki yıllığına görevine devam edecek olan yönetim kurulunu seçerek bölgemizdeki istikranın devamına karar verdiniz. Genel Kurulumuz bizlere yeni projeleri hayata geçirmek için önemli bir görev verdi. Yeni dönemde bölgemize bir Erdüstiri Meslek Lisesi daha yapacağız. Ayrıca bir Meslek Yüksekokulu ile Teknoloji Üretim merkezini de hayata geçireceğiz" dedi.
Editör: TE Bilisim