MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere’ adlı el sanatları sergisi ile birlikte, Emekli Öğretmen Nasuh Yüksekkaya’nın ‘Erozyon Doğa Fotoğrafları’ sergisi açıldı. Davetlilerin büyük beğenisini alan sergilerin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe katıldı.

Rio’da değil Manisa’da bir Karnaval Rio’da değil Manisa’da bir Karnaval

Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere’ adlı el sanatları sergisi ile birlikte Emekli Öğretmen Nasuh Yüksekkaya’nın ‘Erozyon Doğa Fotoğrafları’ sergisi Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda açıldı. İlk olarak Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerinin hazırladığı ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere’ adlı el sanatları sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Kadın Kooperatifi Başkanı Nilgün Beşirik ve davetliler katıldı. sergiyi bu yıl Dünya Kooperatifçilik Haftası kapsamında üçüncü kez açtıklarını ifade eden Kadın Kooperatifi Başkanı Nilgün Beşirik, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği sergimizi bu yıl üçüncü kez düzenliyoruz. Takı, kitre, ahşap boyama, keçe, kurdele nakışı ve iğne oyası kurslarımızda üretilen ürünlerin sergilendiği bir sergi açmış olduk. Büyükşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Kültür Müdürü Adem Gökçe ise, “Birlikte el ele verildiği zaman neler yapılabileceğini gördük. Kooperatif üyesi kadınlarımızın ürettikleri eserlerin burada sergileniyor olmasından dolayı bizde çok mutluyuz. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Erozyon Doğa Fotoğrafları Sergisi de Açıldı

Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere’ adlı el sanatları sergisinin ardından, Emekli Öğretmen Nasuh Yüksekkaya’nın Manisa’da yaptığı gezilerde çektiği fotoğraflarla hazırladığı ‘Erozyon Doğa Fotoğrafları’ adlı resim sergisinin açılışı yapıldı. Manisa’da değişik noktalarda yaptığı gezilerde önemli fotoğraflar çektiğini ve bunu açtığı sergilemek istediğini ifade eden Yüksekkaya, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sergi 21 Aralık Pazar gününe kadar açık kalacak. Manisa’da yaşayan herkesi sergiyi gezmeye bekliyorum” dedi.

Bir Günde İki Sergi (3)_1024x768

Bir Günde İki Sergi (5)_1024x768

Bir Günde İki Sergi (7)_1024x768

Bir Günde İki Sergi (8)_1024x768

Bir Günde İki Sergi (9)_1024x768

Bir Günde İki Sergi (10)_1024x768

Bir Günde İki Sergi_1024x768

Editör: TE Bilisim