MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Pedagog Kemal Çamlıoğlu’nun düzenlediği “Biz Olmak” adlı aile içi iletişim semineri gerçekleştirildi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, okuduğu şiirlerle geceye renk kattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin Pedagog’u Kemal Çamlıoğlu “Biz Olmak” adıyla aile içi iletişim semineri düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu, Kültür Merkezi Sorumlusu Arzu Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve çok sayıda Manisalı katıldı. Aile içi iletişim seminerinde, bireyin kendinden yola çıkarak, biz olgusuna ulaşma evreleri irdelendi. Günümüz insanının sahip olduğu benlik duygusunun, toplumsal empatiyi engellediğine dikkat çeken Çamlıoğlu, insanın en büyük zenginliğinin aile içinde bulduğu huzur ortamı olduğuna dikkat çekti.

Seminere müzik ve şiirle renk kattı

Mesir Festivaline hasret sona erdi Mesir Festivaline hasret sona erdi

Anne ve babaların, karar alma süreçlerinde çocuklarını engellemelerinin yanlış olduğuna dikkat çeken Pedagog Kemal Çamlıoğlu, konuklara sorular sorarak seminerin interaktif bir şekilde devam etmesini sağladı. Kültür ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı’nın şiirleriyle renk kattığı gecede, Çamlıoğlu konuklara bir sürpriz yaptı ve canlı müzik dinletileri ile konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Seminer Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy’un, pedagog Kemal Çamlıoğlu’na çiçek takdiminde bulunmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim