MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, 7-14 Ocak Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle Manisa’da bulunan derneklere ziyarette bulundu. Ziyaretlerinde derneklere Beyaz Baston yardımında da bulunan Çevirmeci, “Toplumun bir parçası olan görme engelli vatandaşlarımızın sadece bu hafta hasebiyle değil, her zaman yanlarında olmalıyız” diye konuştu.

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için  yola çıktık’’ Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, kamuoyunda farkındalık yaratmak ve görme engellilerin sorunlarını yetkili kurumlara duyurmak amacıyla kutlanan 7-14 Ocak Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle Altı Nokta Körler Derneği, Anadolu Engelliler Birliği Derneği Manisa Şubesi ve Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü’ne ziyaretlerde bulundu. Çevirmeci’ye ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu da eşlik etti. Engelli vatandaşların haklarını elde etmeleri ve toplumla bütünleşmelerini sağlayacak her türlü hizmeti yapabilmek için ellerinden geldiğince çalıştıklarını belirten Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, “7-14 Ocak Beyaz Baston Körler Haftası nedeniyle derneklerimize ziyaretlerde bulunduk. Dernek üyesi arkadaşlarımızla onların istekleri ve taleplerini çözüme kavuşturabilecek uygulamalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Toplumun bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Dernek yetkililerimize Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ün selamlarını ilettik” diye konuştu. Dernek yetkilileri de öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek,  Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci’ye de ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Çevirmeci, ziyaretlerde dernek üyelerine beyaz baston hediye etti.

Editör: TE Bilisim