Süper Lig’de bu hafta sonu birbirinden önemli maçlar oynanacak ama öyle bir mücadele var ki şüphesiz en önemlisi o. Son mücadelesinde ligin iddialı ekibi Medipol Başakşehir’i 3-2’lik skorla geçen ve şampiyonluk yarışında eksik kadroyla ben de varım diyen Beşiktaş, son mücadelesinde Gençlerbirliği deplasmanında rakibini 5’leyen Fenerbahçe’ye karşı mücadele edecek. Maç Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Beşiktaş rakibini uzun zamandır deplasmanda yenemiyor ve Totobo ile bu seriye artık bir son vermek istiyor. Bildiğiniz üzere geçen sezon Galatasaray 20, Trabzonspor ise 22 yıllık yenememe serisine son vermişlerdi. Bu kez aynısını Beşiktaş yapmak istiyor. Fenerbahçe ise şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Fenerbahçe İçin Devam Maçı!

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında devam edebilmesi adına geçmesi gereken en önemli virajlardan biri olan Beşiktaş maçı son derece büyük öneme sahip. Perşembe günü basına konuşan teknik direktör Erol Bulut, hep biz konuşuluyoruz ancak diğer takımlar da transfer yaptı. Trabzonspor ve Beşiktaş da 12-13 transfer yaptı ancak hep biz konuşuluyoruz. Her takım elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu yüzden sadece bizi konuşmayın, rakiplerimize de Totobo1 ile şans verin diyen Erol Bulut, derbi için de bazı özel açıklamalar yaptı. Derbide oynadıkları oyunun üstüne koyacaklarından emin olduğunu dile getiren Bulut, Gökhan Gönül bu maça yetişecek inşallah dedi.

Sergen Yalçın ve Öğrencileri Maça Konsantre Oldular

Beşiktaş’ın çalıştırıcısı Sergen Yalçın ve öğrencileri Pazar akşamı oynayacakları Fenerbahçe derbisine konsantre oldular. Bildiğiniz gibi maç eksikleriyle ligde 13 puana sahip olan Beşiktaş, maç eksiği bulunmayan ve 9 haftada 20 puan toplayan Fenerbahçe’ye karşı ciddi bir sınav verecekler. Aynı zamanda çok fazla eksiği bulunuyor ancak Medipol Başakşehir karşısında oynadıkları oyunu tekrar etmek istiyorlar. Stoper hattı tamamen eksik olan kara kartalda defans hattında Necip ve Monterro görev yapacak. Bununla birlikte ileride Larin yerine Aboubakar’ı tercih edecek olan Sergen Yalçın, özellikle Totobo giriş yapmanın bu mücadelede çok zor olacağını, rakibini iyi analiz ettiklerini ve oyuncularının taktiklere uyması durumunda 3 puana yakın taraf olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim