Salihli’nin Özel Zuhal Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2’si ağır toplam 7 kişi yaralandı. İzmir istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan Selim Akşehirli yönetimindeki 64 AE 535 plakalı otomobil ile Ankara istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan Tahir Arzik yönetimindeki 45 L 1486 plakalı otomobil Özel Zuhal Kavşağı’nda çarpıştı.

Kaza sonucu 64 AE 535 plakalı otomobil de kavşak içinde park halinde bulunan Uğur Ergün yönetimindeki 45 B 2140 plakalı motosiklete çarptı.

Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Uğur Ergün ile arkasında bulunan Yakup Felek, 64 AE 535 plakalı otomobil sürücüsü Selim Akşehirli ile otomobilde bulunan Nurten Akşehirli ve Mihribar Berber, 45 L 1486 plakalı otomobilde bulunan sürücü Tahir Arzik ile Selver Arzik, Güllabiye Uslu ve Abdurrahman Arzik yaralandı.

Yaralılardan Selver Arzik ile Abdurrahman Arzik, Salihli Devlet Hastanesi’ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Güllabiye Uslu ile Tahir Arzik’in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilisim