Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa’da yılın şoförü seçilen Ömer Çetinkaya’yı ağırladı. Yaklaşık 41 yıldır şoförlük yapan Ömer Çetinkaya, bu süre zarfında hep örnek oldu.  Başkan Karaağaç, Çetinkaya’ya kahve fincanı hediye etti. Vali Enver Ünlü de Trafik Haftası’nda plaketle ödüllendirmişti.

Yılın şoförü Ömer Çetinkaya,

“Tırcılıktan, şehir içi minibüsçülüğe kadar servisçiliğe kadar çok şoförlük yaptık. Bugüne kadar elimden geldikçe hep trafik kurallarına uymaya özen gösterdim. Çok az bir ceza yedim. Ufak tefek kazamız var.  Sayın Valimiz Enver Ünlü bizleri ödüllendirdi. Bizim için gurur verici bir durum” dedi.

'Yılın Şoförü' Şoförler Odasını Ziyaret Etti (2)

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç,

Durbay, "19 Mayıs tarihin yeniden yazıldığı gündür" Durbay, "19 Mayıs tarihin yeniden yazıldığı gündür"

“Fazla ceza yemeyen, ölümlü kazaya neden olmamış, şoförler yılın şoförü seçiliyor. Ömer abimize 41 kere maşallah diyoruz. Valimize kendilerini yılın şoförü gördükleri için teşekkür ediyoruz. her yılın Mayıs ayının ilk haftası Trafik Haftası olarak kutlanıyor.  Trafik Haftasında ticari araç kullananlar arasında yılın şoförleri belirleniyor. Bu yıl da servisçilik yapan Ömer abimize bu ödül verildi. Neredeyse 40 yıldan fazla bu işi yapıyor. Bugüne kadar ölümlü bir kazaya bulaşmamış, neredeyse yediği ceza çok az. Biz de bunu uygun gördük. Gerçekten de örnek bir şoförümüz. Bütün şoförlerimizin trafik kurallarına dikkat etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ