ANA MANŞET

Yunus Öztürk,  “Gençlerimize başarılar diliyoruz”

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Ay-Yıldızlı ekibi ziyaret etti. Ziyaretin ardından, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Ay-Yıldızlı ekiple birlikte Manisa'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini gezdi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, 5-7 Mart tarihlerinde Macaristan ile oynanacak özel maçlar için kampa giren U15 Futbol Milli Takımı'nı otelde ziyaret ederek başarılar diledi.

Mücahit Arınç,

“U15 Futbol Milli Takımımızı Manisa’mızda ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Macaristan ile oynayacakları özel maçlar için Manisa’ya geldiler. Onları ziyaret edip başarılar dilemek istedik” dedi.

Manisa’mızın kültürel ve tarihi değerleri tanıtma fırsatı bulduk

Ziyaretin ardından, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Ay-Yıldızlı ekiple birlikte Manisa'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini gezdi. Bu özel etkinlik, milli takım oyuncularına moral ve motivasyon sağlarken, Manisa'nın zengin tarih ve kültürünü tanıma fırsatı sundu. Öztürk, genç futbolculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Yunus Öztürk,

“U15 Futbol Milli Takımımız özel maçlar kapsamında kam yapmak için şehrimize geldiler. Bizlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak onlara en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Onlara Şehzadeler Şehri Manisa’mızın kültürel ve tarihi değerleri tanıtma fırsatı bulduk. Gençlerimize başarılar diliyoruz” dedi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }