Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yeşil bir Yunusemre hedefi için ilerlediklerini belirterek, Mart ayından itibaren ilçenin çeşitli noktalarına serada üretilen çiçeklerin dikileceğini söyledi.

Yunusemre Belediyesi kurduğu serada ürettiği çiçekleri ilçenin birçok notasında dikmek için çalışmaların hızlandırdı. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi serada incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Çerçi’ye incelemelerde Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya ve birim müdürleri eşlik etti.

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILACAK

Fen İşleri Şantiyesi’nin yanındaki alanı sera olarak değerlendirdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Kısa zamanda önemli işler yaptık. Burada mevsimlik ve daimi çiçekler ile ilgili hazırlıklar yapıldı. Burada sıfırdan çiçek yetiştirdiğimiz çiçeklerde var. Kalıcı çiçeklerin bir kısmını kendimiz yetiştiriyoruz. Mart ayından itibaren Yunusemre ilçesinin çeşitli noktalarına bu çiçekler dikilecek. 10 bine yakın bir ağaç alanımız var. Bununlar ilgili hazırlıklarımız var. Bir kısmını bu sen bir kısmını önümüzdeki sene dikeceğiz. Ağaç dikme kampanyaları çerçevesinde ihtiyaç duyulan alanlarda değerlendirilecek. Yeşil bir Yunusemre için yürüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim