Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, okulları ziyaret ederek idarecilerin sıkıntıları dinliyor, eksiklerin giderilmesini sağlıyor.  Çerçi ve ekibinin son durağı Barbaros Ortaokulu oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Barbaros Ortaokulu’nda okul müdürü, öğretmenler ve veliler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çerçi’ye programda Yunusemre Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Bulan , Meclis Üyesi Ahmet Karakaş, birim müdürleri ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Siyami Alak eşlik etti.

Barbaros Ortaokulu Müdürü Yüksel Erol ve öğretmenler okulun ihtiyaçlarını dile getirerek destek istedi.

Başkan Çerçi ise meclis üyesi ve iş adamı Ahmet Karakaş’ın da desteğiyle okulun ihtiyaçlarını karşıladı.

SORUNU OLAN HİÇ BİR OKUL KALMAYACAK

3 yıllık bir okul olduklarını belirten Barbaros Ortaokulu Müdürü Yüksel Erol, “Başarılarımızın içerisinde Fen Lisesi’ne öğrenci kazandırmak da var. Gelecek senelerde bu başarıyı arttırmayı hedefliyoruz. Eksiklerimiz var. Aşağıda çok amaçlı bir salonumuz bulunuyor. 150 kişilik tiyatro ve etkinliklerimizi yapabileceğimiz bir alana dönüştürmek istiyoruz. Boya yapılmasını gerekiyor. Bahçe duvarları alçak olduğu için dışarıdan başka kişiler girebiliyor. Çevre düzenlemesini istiyoruz. Projeksiyon ve başarılarımızı sergileyeceğimiz bir dolap talebimiz var” diye konuştu.

Okulları ziyaret ederek okulun sorunları çözüme kavuşturduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “ Okulların ihtiyaçlarını karşılanması noktasında mutlaka hayırsever iş adamlarının da desteği olacak. Belediye olarak ilçemizde hiç bir okulun sorununun kalmasını istemiyoruz. Bunun için okullarımızı ziyaret ederek ihtiyaçları belirleyip çözüm buluyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Çerçi ziyarette  ana sınıfı öğrencilerine eğitim seti dağıtmasının ardından okul bahçesinde ders gören öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Editör: TE Bilisim