Yunusemre Belediyesi ile Filli Boya’yı üreten Betek Boya ve Kimya Sanayi arasında okullara boya yardımı yapılması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında hibe edilen 13 ton boya Yunusemre Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi okullara dağıtılacak.

Yunusemre Belediyesi eğitime verdiği destek projelerine bir yenisini daha ekledi. Yapılan anlaşmayla birlikte boya sorunu olan okullara 13 ton boya hibe edilecek.

Betek Boya ve Kimya Sanayi İzmir Bölge Yöneticisi Onur Akpınar Filli Okul projesi kapsamında birçok okullarda öğrencilerin daha iyi şatlarda eğitim görmelerini sağlamak için boya yardımı yaptıklarını belirterek, “Sağolsun başkanımızda buna aracı oldu. Bu vesileyle belediyemiz, hibe ettiğimiz boyaları yardıma muhtaç okullara ulaştırılmasını sağlayacak. Toplamda 13 ton boyamızı teslim ediyoruz. Bundan sonrada inşallah devamı da gelecektir” diye konuştu.

“FİLLİ BOYA AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hayırlı bir hizmete imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Betek Boya ve Kimya Sanayi Bölge Müdürü ve Manisa bayisi güzel bir organizasyon işine girdik. İşbirliği kapsamında bir protokol imzaladık. Şuanda 3 ton değişik renklerde iç cephe ve dış cephe boyalarını teslim aldık. Okullarımızın bu konularda bizlerden yoğun talepleri vardı. Boya ve diğer hizmetler için istekler oluyor. Yunusemre Belediyesi olarak bu boyaları okullarımıza dağıtacağız. Bir kısmının işçiliğini Filli Boya yapacak. Zaman zamanda biz belediye olarak işçiliklerini yapacağız. 13 ton boyayı okullarımıza yurtlarımıza kamu yararına kullanacağız. Betek Boya Sanayi yönetim kurulana ve Filli Boya ailesine teşekkür ediyorum. Bu ilk etapta yapılan bir yardım. Bunun arkası gelecektir” dedi.

Editör: TE Bilisim