2014 yılı, içinde barındırdığı güzelliklerin yanında, yaşadığımız Soma faciası sebebiyle yüreklerimizin dağlandığı bir yıl olmuştur. ‘Acılar paylaşıldıkça azalır’ gerçeğini, bu felaket üzerine örnek bir milli dayanışma göstererek Soma’da yeniden yaşadık. Sağduyu sahibi Somalı hemşerilerim başta olmak üzere, bütün milletimize gösterdikleri birlik ve beraberlik örneği nedeniyle şükranlarımı ve takdirlerimi sunuyorum.

Şehzadeler şehri güzel Manisa, 2014 yılında lokomotif sektör tarım ve sanayi başta olmak üzere, tüm sektörlerde, o bildiğimiz çalışkanlığıyla yine başarılı bir dönem yaşamıştır. Yılmadan, yorulmadan üretmeye devam edeceğiz.

Manisa’nın, geçmiş yıllarda yaşadığı başarıların yanında, bu yıl da Dünya Ekonomik Forumu’nun "Şehirlerin Rekabeti" başlıklı raporunda Türkiye’nin ekonomik gelişmede diğerleriyle ayrışan kenti olarak Manisa’yı örnek göstermesi ve dünya ölçeğinde seçilen 6 şehirden biri olarak sayması bizleri bir kez daha gururlandırdı. Manisa, yaşadığı bu gururun bilinciyle 2015 yılında da dünya kentleriyle yarışmaya devam ederek gelişmesini sürdürecektir.

Bu arada, huzur ve güven içerisinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından süre gelen büyükşehir yapılanması, bütün kurum ve kurallarıyla başarılı ve sağduyulu bir şekilde hayata geçirilmektedir. 

Yeni yılın ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya için barış, sevgi ve kardeşlik zamanı olması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Editör: TE Bilisim