MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe teşkilatına başarılar dileyen Başkan Çelik, “Şehzadelere yapılacak her türlü hizmette gelecek önerileri katkı kabul eder, teşekkür ederiz. İlçemize hizmet için her türlü diyaloğa açığız” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. İlçe kongresinin hemen ardından nezaket ziyaretlerine başladıklarını belirten MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, farklı siyasi partilerden de olsa Şehzadeler ilçesi için elbirliğiyle hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. Kutlar konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Başkanımız sağolsun bizi kabul etti. Kendisiyle tanışmaya geldik. Türkiye’de farklı renkler olduğu gibi bizde de farklı siyasi yapılanmalar var. Her ne kadar farklı bir siyasi partiden de olsa kendisi bizim de belediye başkanımız. Zaman zaman birbirimizi eleştireceğiz. Önemli olan bunu edep sınırları içerisinde yapabilmek. Başkanımız seçimlerin hemen ardından bizi tebrik etmek için aradı. Rabbim ikimizin de yolunu açık etsin. Allah mahcup etmesin.  Sonuçta hepimizin amacı Manisa’ya hizmet etmek.”

“GELECEK ÖNERİLERİ KATKI KABUL EDERİZ”

MHP ilçe teşkilatına başarılar dileyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Nazik ziyaretleri için ilçe başkanımıza ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu şehirde yaşıyoruz, biz birlikte Türkiye’yiz birlikte Şehzadeleriz. Farklı siyasi tercihlerimiz, görüşlerimiz bir çatışma unsuru değil, bir zenginliğimizdir. Bunu böyle kabul ediyoruz. Başkanımızı ve üyelerini tebrik ediyorum. Şehzadeler için yapılacak her konuda elbirliğiyle hareket edeceğiz. Çünkü partiler, görevler, makamlar geçici. Asıl olan hayırlı hizmetlerdir.  Buna yürekten inanıyoruz ve her türlü diyaloğa açığız. Zaten belediye meclisimizde de tüm siyasi parti gruplarıyla büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Şehzadelere yapılacak her türlü hizmette gelecek önerileri bir katkı kabul eder ve teşekkür ederiz. Nazik ziyaretiniz için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.   

Editör: TE Bilisim