Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yoğun kar yağışı nedeniyle kurulan Kriz Merkezi ekibiyle bir araya geldi. Ekiplerin 24 saat boyunca teyakkuz halinde olacağını belirten Başkan Çelik, kapanan yollara müdahale edecek iş makinalarını da yerinde inceledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kriz Merkezi ekibiyle toplantı yaptı. Beyaz Masa, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle bir araya gelen Başkan Çelik, olumsuz hava koşulları nedeniyle gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti. Ekibin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çelik, “Bilindiği gibi Manisa’da devam eden bir kar yağışı var. Şehzadeler Belediyesi olarak olumsuz hava şartları nedeniyle gerekli tüm tedbirleri aldık. Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Çoban başkanlığında bir kriz merkezi oluşturduk. Beyaz Masamız, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Zabıtamız 24 saat esaslı olarak teyakkuz halindedir. Gece ya da gün içerisinde yollarda kapanma söz konusu olursa gerek iş makinalarımız gerekse tuzlama birimlerimiz hazırdır. Şuan bazı iş makinalarımız Spil Dağı Milli Parka çıkan yolda karla mücadeleye destek vermekte, yolların açılması için çalışma yürütmektedirler. Aynı zamanda sokakta kalan kimsesiz vatandaşlarımız da tespit edilirse 444 90 45 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler. Yılbaşı, tatil demeden çalışan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi tam kadro her göreve hazırdır. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzur için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TUZLAMA ARAÇLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Toplantı sonrasında tuzlama yapacak iş makinalarını yerinde inceleyen Başkan Çelik,  “Mesai saatlerimiz bitmiş durumda ancak belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. Ekiplerimiz toprakla tuzu karıştırıyor. Olası bir buzlanma veya kar yağışı durumunda  kapanan yolları açabilelim diye çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şey hemşehrilerimizin rahatı ve huzur için” dedi.   

Editör: TE Bilisim