Şehzade ‘ li kadınlar, sosyal çalışmalarına aralıksız devam ederken, yardım bekleyen bir aileye daha yardım elini uzattı.

Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Şehzade’ li AK Kadınlar, vatandaşlarımızla yakın ilişkiler kurabilmek için çat kapı projesini gerçekleştirdiler. Ramazan ayında hayata geçirilen proje de, vatandaşlarımızın evlerine akşam yemeğinde misafir olarak birçok aileyle bir araya gelen AK Kadınlar, Ahmet Bedevi mahallesi ziyareti sırasında tespit ettiği ve zor koşulları olan aileye yardım eli uzattı.

Evinin çatısının tadilata ihtiyacı olduğu için kış aylarında zor durumlar yaşadığını ve bu yüzden yaşadıkları evin rutubetli olduğunu, maddi imkansızlık nedeni ile tamiratını yaptıramadığını ifade eden aileyi, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı yarı yolda bırakmadı.

Zurnacı “ Elimizden geldiğince vatandaşlarımızla iç içe olmaya , onların sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyoruz. Geride bıraktığımız Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde bir çok aileyle akşam yemeklerinde bir araya geldik, evlerine misafir olduk. Bizleri büyük bir samimiyetle karşıladılar. Çalışmamız sırasında karşılaştığımız ve yardımcı olduğumuz bu ailenin 3 çocuğu var ve bir tanesi yeni doğdu. Bir kadın ve anne olarak yerinde tespit ettiğimiz bu duruma kayıtsız kalamazdık. Durumu Şehzadeler  Belediyesi , Fen İşleri Müdürlüğüne bildirdik. Belediyemizin de yardımıyla  bu durumu el birliği ile çözüme ulaştırdık.“insanı yaşat ki, devlet yaşasın “ inancı içerisinde çıktığımız bu yolda, bir ailenin daha sorununu çözmenin manevi huzurunu yaşıyoruz “dedi.

Aile; gösterilen ilgiden ve bu zor durumdan kurtulmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade ederek AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı ve Şehzadeler Belediyesi’ ne teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim