Milliyetçi hareket partisi yunusemre seçilmiş ve seçilememiş meclis üyeleri ile kahvaltı da bi araya geldi.
Kahvaltıya MHP il başkanı Tanju BALATLI yunusemre ilçe başkanı Onur BAYLAN büyükşehir belediye başkan danışmanı Azmi AÇIKDİL büyükşehir belediye başkan vekili Mehmet GÜZGÜLÜ ve yunusemre belediyesi mhp li meclis üyeleri ve mhp yunusemre ilçe başkanlığı yönetim kurulu tam kadro katıldı.
MHP yunusemre ilçe başkanı onur baylan yaptığı konuşmada kaybedilmiş bir yunusemre belediye başkanlığı seçimi olduğunu fakat bunun bizleri çalışma azminden ve isteğinden uzaklaştırmadığını dile getirirken  yunusemre belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve mhp gurubu olarak belediye meclisinde hizmet için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.
BAYLAN konuşmasının sonunda kahvaltıya katılan herkeze çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
MHP il başkanı tanju balatlı da yaptığı konuşmada şunları dile getirdi
Öncelikle böyle bir kahvaltıyla seçilmiş ve seçilememiş bütün meclis üyelerimizle bizleri bi araya getiren ilçe başkanımız Onur baylan ve yönetimine teşekkür ediyorum.
Ülkemiz kötü bir süreçten geçiyor ve önümüzde ülke olarak dönüm noktası olan bir genel seçim var bütün teşkilatlarımızla elimizden gelenin fazlasını yaparak Manisa da yerel yönetimde  iktidara taşıdığımız MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ Nİ genel seçimde de  iktidar a taşımak için varımızı yokumuzu ortaya koyacağız.
Buradan mhp  yunusemre yönetimindeki arkadaşlara da göreve geldikleri günden beri büyük bir özveriyle çalıştıklarını yakinen takip ve takdir ettiğimi belirterek  hepsine tek tek teşekkür eder ve çalışmalarında başarılar dilerim.dedi

Editör: TE Bilisim