Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti.  Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Gökdede’nin de yer aldığı ziyarette Kutlar, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Manisa’ya ve Şehzadeler İlçesine hizmet için yola çıktıklarını belirten MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, ‘ Yeni bir seçim sürecinden çıktık. Ekip olarak ipi göğüsleyen taraf olduk. Bundan sonra Manisa’ya hizmet için Şehzadeler ilçemize hizmet için görev yapacağız. Önümüzdeki süreçte Genel seçimlerimiz var. Bunun içinde arkadaşlarımız ile birlikte çalışıyoruz. Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret ediyoruz. Fikirler alıyoruz. Odalarımız bizler için büyük önem taşıyor. Sizlerde bizler gibi şehrimize hizmet veriyorsunuz. Manisa’mıza kurum ve kuruluşlarla birlikte ortak çalışmalar içinde hizmet etmek bizlerin hedefi. Bizleri misafir ettiğiniz için yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, ‘Yeni göreve gelmenizden dolayı sizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Siyasal partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurları. İçerisinde yer aldığınız siyasal örgüt ise Türk tarihinde önemli yeri olan, ayrı farklılığı olan farkındalığı olan bir teşkilat. Bunun mutlaka hepiniz şuurunuzdasın. Allah yardımcınız olsun. Yolunuz açık olsun. Öncelikle genel seçimler öncesinde bir il başkanlığı seçimi olacak. Onda da aday olacak arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. Önemli olan burada Manisa’ya hizmettir. İçinde bulunduğumuz konum itibariyle bizler meşru olan her siyasi partiye aynı mesafedeyiz. Çünkü her gruptan arkadaşlarımız, üyelerimiz var. Siyasal olsun, sosyal olsun  demokratik kitle örgütleriyle ortak hedefimiz Manisa’ya hizmet, ülkeye hizmettir. Bizim için asıl olanda budur. Ülkeye hizmet, Manisa’ya hizmet eden herkesle işbirliği yaparız. Onlarla gönül birlikteliği yaparız. Ben bir kez daha ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyor, başarılar diliyorum’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim