Trabzon Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitim görevlisi  olarak görev yaparken Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Abdurrahman Akkuş Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.

Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Abdurrahman Akkuş, iki hafta önce 12 Ocak 2015 tarihinde göreve başladığını belirterek,  Vali Bektaş’ın yoğun programı nedeniyle ziyareti bugün gerçekleştirebildiğini söyledi. Akkuş, “Sayın Valim yoğun programlarınız arasında beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Manisa’ya atanarak Ege Bölgesinin güzel illerinden birinde görev yapmaktan son derece mutlu oldum. Eğitim Merkezimizde, din hizmetlilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız” dedi.

Vali Erdoğan Bektaş da Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Abdurrahman Akkuş’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Abdurrahman Akkuş Kimdir?

Abdurrahman Akkuş 1975 yılında Gümüşhane’de doğdu. İlköğretim Okulunu köyünde tamamladıktan sonra 1993 yılında Gümüşhane İmam-Hatip Lisesini bitirdi. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı ve 1998’de mezun oldu. Diyanet İşleri Başkanlığında 09-01-1997 tarihinde Torul İlçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 1999 yılında İstanbul Boğaz Komutanlığında askerlik görevini tamamladı. 2000 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı İhtisas Kurslarına Eleman Seçimi Sınavını kazanarak Trabzon İl Müftülüğü emrinde 2000-2003 yılları arasında İmam-Hatip kadrosunda iken Akçaabat Darıca Eğitim Merkezi İhtisas kursunu 2003 yılında bitirdi. 02/09/2003 tarihinde Trabzon Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Eğitim Görevlisi olarak atanan Akkuş daha sonra da Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı. Akkuş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim