Yunusemre Belediyesi’nin desteğiyle lise öğrencileri ilçede ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıttı.

AK Parti Yunusemre Lise Teşkilatı üyesi öğrenciler, sosyal sorumluluk projesini Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye sundu. Aldıkları destek ile ilçede ihtiyaç sahiplerini tespit eden öğrenciler yardım seferberliği başlattı. Lise öğrencileri Yunusemre Belediyesi’nin tahsis ettiği araç ile yardım kolilerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Öğrencilerin sosyal sorumluluk projeleri ile belediyeye gelmelerinin çok güzel bir örnek olduğunu dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Öğrencilerimiz yardım kolisi dağıtmak istediklerini söylediler. Bizlerde gereken desteği verdik. Öğrencilerimizin çok güzel projeleri var. Biz belediye olarak böyle anlamlı projelere her zaman destek vermeye hazırız. Tüm öğrencilerimize kapımız açık” dedi.

Bir çok projelerinin olduğunu belirten lise öğrencisi Eda Karakılınç, “Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da projelerimizi belediyenin desteğiyle gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim