Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların bünyesinde yapılandırılan ve 81 ilde faaliyetlerini sürdüren TOBB Manisa Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, İcra Komitesi Üyelerini seçmek için sandık başına gitti.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda gerçekleşen seçimlerin sonucunda TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine Mücella Gürtekin, Naime Simsaroğlu, Nilgün Aksoy, Şule Uygur ve Yasemen Karanfilci seçildi. TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliklerine ise Asiye Zurnacı, Belkıs Çakar, Erdem Kutlar, Feride Aşıcı ve Nihal Mutaf  seçildiler.

TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine Halil Yurtseven, Hasan Tufan Palabıyık, Korhan Çertürk, Levent Akçalı ve Murat Şenay seçilirken, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yedek Üyeliklerine ise Hüseyin Kıcıroğlu, Hüseyin Solmaz, Kürşad Mithat Özkan, Necip Kandemir ve Serhat Çağ seçildiler.

Editör: TE Bilisim