Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Müftülüğü ’nün sabah namazlarına cemaatin katılımını sağlamak amacıyla başlatmış olduğu sabah namazı programına katıldı. Hamzabeyli Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Başkan Çelik, Hamzabeyli Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Cemaati sabaha namazlarına katılımın sağlamak amacı ile Şehzadeler İlçe Müftülüğünün düzenlemiş programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten destek geldi. Hamzabeyli mahalle camiinde düzenlenen sabah namazı programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Başkan Danışmanları Haşim Yener Bilir, Bilal Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınana sabaha namazının ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet mahalle halkının düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı. Vatandaşların talebi üzerine cami bahçesinde bulunana atıl binada inceleme yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Hamzabeyli mahallemizde İlçe Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu sabaha namazı programına destek olmak için katıldık. Müftülüğümüzün sabaha namazlarına katılımın arttırılması adına başlatmış oldukları bu projeden ötürü çok teşekkür ediyorum. Mahallede yaşayan vatandaşlarımızın bizden camimizin bahçesinde bulunana binanın kız kuran kursu yapılması ile ilgili talebi var. Bu konuda teknik ekiplerimiz gerekli incelemeleri yapacaklar. Bina ile ilgili incelemenin ardından şartlar uygun olursa Hamzabeyli mahallemize kız kuran kursunu kazandıracağız” dedi.

“SORUNLARI HIZLA ÇÖZECEĞİZ”

Eski belediye binasında incelemelerde bulunana Başkan Çelik, binada gerekli düzenlemelerin yapılarak faal durumda olduğunu ifade etti. Belediye hizmetleri ile ilgili tüm işlemlerin yapıla bilmesi amacı ile gerekli personellerin görevlendirildiğini ifade eden Başkan Çelik “ Hamzabeyli mahallemizdeki vatandaşlarımız belediyemiz ile ilgili sorunlarını burada bulunan hizmet birimimizdeki görevli arkadaşlarımıza ilete bilecekler. O arkadaşlarımızda sorunların ivedilikle çözülmesi için Şehzadeler Belediyesi sorumluluk alanına giren konuları ilgili birimlerimize ileterek sorunlar çözülmüş olacak. Belediyemiz sorumluluk alanında olmayan konularda ise gerekli kurumlarla irtibata geçilerek sorunlar aktarılacak ve Hamzabeyli’de yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçmiş olacağız” dedi. Hamzabeyli’de Belediye Hizmetleri Aksamayacak

Editör: TE Bilisim