MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Hacıveliler Mahallesi’ndeki vatandaşların yaşadıkları içme suyu sıkıntısını gidermek için sondaj çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, içme suyu sorunu giderildiği için mutlu olduklarını belirtti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılanmasını sürdürürken, diğer yandan da içme suyu sorunu yaşanan yerlerde sondaj çalışması gerçekleştirerek, mahalle halkının hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Gölmarmara ilçesine bağlı Hacıveliler Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışma ile mahalleye hayat verdi. Hacıveliler Mahallesi’nin içme suyuna kavuşmasını sağlayan çalışma ile ilgili olarak MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Açılan sondaj kuyusu 180 metre derinlikte ve saniyede 5 litre su verebilecek kapasitede. Hacıveliler Mahallesi’nin ihtiyacı olan içme suyunu oldukça rahat bir şekilde karşılayacak olan bu çalışmanın başarılı bir şekilde sonuçlanması bizleri de oldukça mutlu etti. Mahalle halkımız yaz mevsiminde içme suyu noktasında sıkıntı yaşıyorlardı. Bu çalışmanın Hacıveliler Mahallesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Mahalle Halkından Teşekkür

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği sondaj çalışması Hacıveliler Mahalle halkını da oldukça mutlu etti. İçme suyunun kendileri için en önemli sorunlardan biri olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Yaşar Ahmet Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve MASKİ ekiplerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim