İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 24 Kasım dolayısıyla emekli olan öğretmenler ve öğretmenliğe yeni başlamış öğretmenlerle birlikte Vali Yardımcısı Mesut Eser’i ziyaret etti.

Ferdi UZUN

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli olan öğretmenler ve öğretmenliğe yeni başlamış öğretmenlerle birlikte Vali Yardımcısı Mesut Eser’i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Mesut Eser, “Öğretmenlerimiz sadece Milli Eğitim Bakanlığı’nda değil birçok bayram, tören ve protokol hizmetlerinde, gençlik spor hizmetlerinde hazır bulunurlar. Yeni başlayanlara emekli olanlara ve halen görevini icra eden bütün öğretmenlerimize bundan sonraki hayatlarında da başarılılar diliyorum. Huzurlu bir çalışma ortamında görevlerini yapmalarını temenni ediyorum”

Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise “Mesleğe yeni başlamış ve meslekten emekli olmuş öğretmenlerle birlikte sayın valimizi ziyaret ettik. Öğretmenin emeği ile ilgili çok şey söylenebilir ama belki de en güzel sözü Mustafa Kemal Atatürk söylemiştir. ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözü çok güzel anlatıyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim