İlahiyatçı ve Yazar Ömer Döngeloğlu, Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla Manisalıların konuğu oldu. Kültür Merkezi Lale Salonunda gerçekleştirilen "Mutlu Aile Huzurlu Toplum" konulu konferansta adeta izdiham yaşandı. Döngeloğlu’nu izlemeye gelen vatandaşlar salonu hınca hınç doldurdu. Büyük ilgi gören konferansın en kısa sürede Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda tekrar düzenleneceği belirtildi.

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği kültürel faaliyetlerle dikkat çeken Şehzadeler Belediyesi muhteşem bir organizasyona daha imza attı. Ünlü İlahiyatçı ve Yazar Ömer Döngeloğlu, Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Asiye Zurnacı, sivil toplum örgütü temsilcileri, genç yaşlı çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, il dışı programı nedeni ile konferansa katılamadı. “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

Program sanatçı Ömer Faruk Antunağa’nın Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahileri ile başladı. Daha sonra İlahiyatçı ve Yazar Ömer Döngeloğlu sahneye çıktı. Şehzadeler Belediyesi’ne ve salonu dolduran vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Döngeloğlu, teknolojinin hayatımıza soktuğu bir çok olumlu gelişmeler yanında insanları yalnızlaştırdığına dikkat çekti. Döngeloğlu, “Tehlikelerle dolu asırlar yaşıyoruz. Aileyi fark etmek bu noktada çok mühim. Kan bağı olarak en koyulan insanlar anne baba ve kardeşlerimiz yani ailemiz. Ananız babanız fakir de olsa zekat vermeyi haram saymış çünkü ona bakmak zorundasınız.  Ümmeti Muhammed için hazreti Muhammed’in soyu ne ise sizin aileniz sizin için o’dur. Size en yakın onlardır. Ailede mutluluk samimi olarak sevmekle olacaktır. Mutlu aile huzurlu toplum demektir” dedi. Konferansa katılanlar Döngeloğlu’nu 3 saat boyunca ayakta ve yerlere oturarak dinledi. Konferansın sonunda Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Başkan Çelik’in talimatları doğrultusunda aynı konferansın en kısa süre içerisinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yeniden yapılacağını müjdeledi. Döngeloğlu’na Mesir Macunu sepeti hediye edildi.

Editör: TE Bilisim