Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye tarafından Çobanisa mahallesinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaretler esnasında Çobanisa mahallesine kazandırılacak olan Çok amaçlı salon, Kütüphane ve Postaneyi kısa sürede faaliyete geçirerek vatandaşın hizmetine açacaklarının müjdesini verdi.

Çobanisa mahallesinde Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemek amacı ile mahalleye ziyaret yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik mahallede yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgiler aldı. Şehzadeler Belediyesi Çobanisa Mahallesi hizmet binası içerisinde bulunan alanları inceleyen başkan Çelik, Çobanisa mahallesinde Çok amaçlı salon, Kütüphane ve Postaneyi kısa sürede faaliyete geçireceklerini ifade etti. Tadilat çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan Çelik “Bu gün vatandaşlarımız ile bir arada olmak ve belediyemizce yapılan işleri yerinde incelemek amacı ile Çobanisa mahallemizdeyiz. Çobanisa’ da ciddi çalışmalarımız var. Bu gün ekiplerimiz mahallemizin birçok alanında çalışmalar yapıyor. Belediyemize ait olan bir binanın tadilatını yaparak gerekli düzenlemeler ile birlikte Çobanisa’mıza çok amaçlı salon olarak kazandıracağız. Şuan itibarı ile çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımız tamamlanacak ve bu bina mahallemizdeki vatandaşlarımızın her türlü etkinliklerinde kullanabileceği, Halk Eğitim Merkezimiz ile ortaklaşa yapacağımız meslek edindirme kurslarına merkez olabilecek çok amaçlı bir salon olacak. Yine binamızın alt katını da mahallemizdeki öğrenci ve gençlerimizin hizmetine sunmak amacı ile kütüphane yapmayı planlıyoruz. Çobanisa’ da ki öğrenci kardeşlerimiz istedikleri zaman buraya gelerek ders çalışma imkânını bulacaklar. Belediyemizin görevlendireceği bir arkadaşımız özellikle ilkokul öğrencilerimize derslerinde yardımcı olacak.  Ayrıca belediyemize ait olan bina içerisinde Çobanisa ’da yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunmak amacı ile bir postane yapacağız. Belediyemiz tarafından çalıştırılacak olan bu postane aynı zamanda çevre mahallelerimize de hizmet verecek. Bu konulardaki gerekli çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan bu tüm çalışmalarımız Şehzadeler de yaşayan vatandaşlarımız için” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e hizmetlerden ötürü teşekkür eden Çobanisa mahalle muhtarı Şevki Koç “Öncelikle Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum. Belediye ekiplerimiz mahallemizde ciddi çalışmalar yapıyorlar. Başkanımızın söz vermiş olduğu gibi çok amaçlı salonumuz kısa sürede faaliyete girecek bunun yanı sıra kütüphane ve postanemiz de faaliyete girmiş olacak. Bu noktada emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Çobanisa mahallesindeki inceleme ziyaretine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in yanı sıra, Başkan yardımcısı İsmail Önal, Kırsal hizmetler müdürü Sadık Ataklı ile Başkan danışmanları Haşim Yener Bilir, Bilal Demir ve Ahmet Baydar katıldı.

Editör: TE Bilisim