Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Erbil, Yönetim Kurulu Üyeler Mehmet Baki Kılıç, Tolga Tunç Çalışkan ve Genel Sekreter Fatih Özsümer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Cemiyet binasında Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve basın mensupları ile bir araya gelen Coşkun, gazetecilerin toplumun dünyadaki gelişmelerden doğru ve hızlı bilgi sahibi olabilmesi için, özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Basının kamuoyunu tarafsız, doğru ve zamanında bilgilendirme sorumluluğunu en iyi şekilde sürdürülebilmesinin en önemli koşulu, basın özgürlüğüdür.

Özgür basın, bizlere doğru bilgiyi ulaştırmasının yanı sıra demokrasiyi güçlendirecek, halkın gerçekleri öğrenmesi ile bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesine katkı koyacaktır. 2023 hedeflerine ulaşmamızda sağlıklı, güçlü ve özgür bir basının çok önemli katkısı olacağına inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm basın mensubu arkadaşlarımızın  çalışan gazeteciler gününü kutluyorum’ dedi.

Editör: TE Bilisim