MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcıları Odası Başkanı Halim Şener’e ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün destekleriyle, zabıta teşkilatının Manisa merkezinde güzel hizmetler ortaya koyduğunu belirten İra, karşılıklı diyalog, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde bu hizmetlerin 17 ilçenin tamamına ulaştırılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcıları Odası Başkanı Halim Şener’i makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak esnafla her zaman iç içe olduklarını dile getiren Aydoğan İra, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün destekleriyle ortaya koyduğumuz güzel hizmetler, bundan sonra da devam edecek. Şimdi bu güzel hizmet ve çalışmalarımızı 17 ilçemizin tamamına karşılıklı diyalog, birlik ve beraberlik içinde ulaştıracağız” diye konuştu.

Desteklerin devamını bekliyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcıları Odası Başkanı Halim Şener ise, “Geçmişte bizlere desteklerini esirgemeyen başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu zamana kadar Manisa halkına hizmeti en iyi şekilde götürmek için birlikte hareket ettik ve çaba sarf ettik. Bu hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde bugünlere kadar getirdik. Bundan sonraki dönemde de zabıtadan büyük destek bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim