AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Asiye Zurnacı ve ekibi, Vural İnşaat yetkilisi Yasemin Özaki sponsorluğuyla Taş Fabrika’ da kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıda AK Kadınlar, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

  AK Parti Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Asiye Zurnacı ve ekibi, Vural İnşaat yetkilisi Yasemin Özaki sponsorluğuyla Taş Fabrika’ da kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıda AK Kadınlar, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi. Programa  AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve eşi Filiz Tonguç, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Şule Tunalı, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur’ un eşi Esra Baybatur ve Sivil Toplum Kuruluşları da katıldı.

   Programda söz alan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “ Ak Parti Şehzadeler Kadın Kollarımızın ve Vural İnşaat’ ın yetkilisi Yasemin Özaki ‘nin ortaklaşa düzenlediği bu programda sizlerle birlikte bu atmosferde bulunmak çok güzel, siz bayanların dayanışma kaynaşma gücünden gelen sinerji  bize de güç veriyor. Partimiz adına her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder, birlik ve beraberliğimizin  bozulmamasını temenni ederim” dedi.

  MKYK üyesi Şule Tunalı ise “ bizler kadın olarak çok güçlüyüz aslında, istediğimiz zaman altından kalkamayacağız hiçbir iş yok. Bu organizasyonda bulunmak bana gurur verdi. Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. AK Kadınlarımızın da, sivil toplum kuruluşlarımızın da hizmet noktasında, çok çalışması gerekiyor. Sorunlarınız konusunda Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi olarak şahsıma verilen bu görevde sizlerin Ankara’ da sesi olacağıma söz veriyorum. ” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim