Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ahmet Bedevi Mahallesi’nde Rahim ve Seyhan Türe çiftinin evine konuk oldu. Başkan Çelik’i evinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Rahim Türe, “Ömer Faruk Çelik benim için bir numara. Onu çok seviyoruz. Göreve geldiği günden bu yana bir sürü hizmet yaptı bizi yanıltmadı, kendisinden çok memnunuz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçim döneminde ziyaret ettiği Rahim ve Seyhan Türe çiftinin evine seçim sonrasında da ziyarette bulundu. Başkan Çelik’e ziyaretinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş ile Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi de eşlik etti. Şehzadeler halkının büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Çelik, “Seçimlerde ziyaret ettiğimiz dostlarımızın evine bugün yine bir ziyarette bulunuyoruz. Bizi güzel bir şekilde karşıladıkları için çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla da birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehzadeler halkı büyük bir aile olsun, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşasınlar diliyorum” dedi.

“BİZİ YANILTMADI”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rahim Türe ise, “Başkanımız aday olduğunda çok mutlu olduk. Çünkü kendisini tanıyorduk, nasıl bir insan olduğunu biliyorduk ve bizi yanılmadığımızı gördük. En ufak yağmur yağdığında elektriklerimiz gidiyordu. Sağolsun başkanımız ilgilendi. Şuanda elektriklerimiz hiç gitmiyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bunun dışında göreve geldiğinden beri bir sürü hizmet yaptı, kendisinden çok memnunuz. Sosyal medyadan da sürekli takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bugün de bizleri kırmadı evimize kadar geldi. Ömer Faruk Çelik benim için bir numara. Onu çok seviyoruz” dedi.  Başkan Çelik büyüklerin yanı sıra çocuklarla da uzun uzun sohbet ederek, onlara hediye ettiği kitaplardan hikayeler okudu. 

Editör: TE Bilisim