MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Telekom İl Müdür Vekili Kadircan Eskihancılar’ı makamında konuk etti. Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki yapılanma sürecinde, Türk Telekom ile uyumlu bir çalışma içerisinde çalıştığını dile getiren Başkan Ergün, vatandaşlara hizmetleri iyi bir şekilde yansıtabilmeleri adına kurumlar arası işbirliğinin önemini vurguladı.

Türk Telekom İl Müdür Vekili Kadircan Eskihancılar ile Erişim Planlama ve Yatırım Müdürü Şebnem Koyun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Başkan Ergün’e çiçek takdim eden Eskihancılar, Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom’un birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili Başkan Ergün’den talepleri dinledi. Eskihancılar, “Büyükşehir Belediyesi İlçe koordinasyon merkezleri, itfaiyenin tek otomasyon altında birleştirilmesi, MASKİ’nin otomasyonu gibi, fiber alt yapısıyla sağladığımız bu hizmetler hakkında sizlere bilgilendirmede bulunmak istedik. Sizlerin bu konuda ilave talepleriniz varsa dinlemek istedik. 2014 yılını da kapatıyoruz. İnşallah 2015 yılında da aktif, sorunsuz bir şekilde çalışırız” dedi.

Eskihancılar’dan Büyükşehir Belediyespor Tebriği Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ligin ilk yarısını lider tamamlaması nedeniyle de mutluluğunu ifade eden Eskihancılar, “Manisa’da yaşayan bir hemşeriniz olarak, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ilk yarıyı lider kapatmasından dolayı da duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. İnşallah sezon sonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 3. Lig de görmek isteriz” dedi. Sezon sonunda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ligi başarılı bir şekilde bitireceğini inancını ifade eden Başkan Ergün de, “Manisaspor’a da desteklerimizi vereceğiz. İnşallah Manisaspor’un da ligde iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi.

İl genelinde yapılanmada sona gelindi İl genelinde yapılanma sürecinde sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ergün, bu süre içerisinde yapılan çalışmalarda Türk Telekom’a da katkıları nedeniyle teşekkürlerini ifade ederek, “Büyükşehrin kuruluş sürecinde artık son noktaya geldik. Bu süre içerisinde bütün birimlerimizin ilçelerde biran önce hizmet verebilmesi amacıyla, sizlerinde verdiği katkılar nedeniyle teşekkür ederim. Önemli olan da kurumlar arasında ki bu işbirliğini güzel bir şekilde sürdürerek, sonucunda da hizmetleri vatandaşa yansıtmaktır. 2014 yılı güzel geçti. İnşallah 2015 yılını da güzel bir şekilde geçirmeyi yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim