MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli ile bir araya geldi. Manisalı şoför esnafının yaşadığı sorunlarla ilgili Enli ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Ergün, “Şoför kardeşlerimizin sorunları, bizim sorunumuzdur” dedi.

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, şoför esnafının sorunları ve D4 belgesi ücret tarifesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmak üzere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza şoför esnafının sorunlarını aktarmak üzere ziyarette bulunduk. 65 yaş indiriminden dolayı yapılan yüzde 1 indirimden dolayı da teşekkür etmek istedik. Şoför esnafına yılda ortalama 350 bin TL bir katkı sağladı başkanımız. Bundan dolayı bütün şehir içindeki arkadaşlarımın selam ve sevgilerini getirdim. Bunun dışında D4 belgeleri ve Akhisar, Soma arabalarının UKOME kararları olmasına rağmen hala Mimar Sinan Bulvarı’nı kullanmalarından doğan sıkıntılarımızı dile getirdik. Bunların çözümünü ve yine büyükşehir olmamızdan dolayı D4 belgelerindeki ücret tarifeleri konusunda genel bilgileri verdik. Toplantımızın gayet olumlu ve şeffaf geçmesinden dolayı başta şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız toplantılar hep olumlu geçiyor. Bunun meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Hem şoför esnafımızı rahatlatıyor, hem de vatandaşlarımıza hizmeti en iyi şekilde götürüyoruz” dedi.

Sorunları paylaşa paylaşa çözeceğiz

Manisa’da şoför esnafının yaşadığı sorunlarla ilgili Manisa Şoförler Odası Başkanı ve yönetimiyle bir toplantı yaptıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Şoför kardeşlerimizin sorunları, bizim sorunumuzdur. Onların vatandaşa hizmet noktasında en iyisini yapmaları açısından şehrin eksiklikleri, sıkıntıları ve bunların çözümü noktasında görüşmemiz oldu. Bugüne kadar bu birlikteliği gayet güzel götürdük. Bundan sonraki süreçte de inşallah sorunlar görüşülerek, karşılıklı istişare edilerek herkes için mutlu edici ortak noktaya gelinmesi noktasında paylaşımda olacağız. Sorunlar bizim sorunlarımız. İnşallah bu sorunları da paylaşa paylaşa çözme noktasında olacağız. Üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim