MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Göreve seçilmelerinden dolayı Kutlar ve yönetimini tebrik eden Başkan Ergün, “Her şey çalışılırsa oluyor. Çalışmanın karşılığı da başarı olarak sonuca yansıyor. O açıdan bunun bilincinde olunduğu sürece başarı da kendiliğinden gelir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, yeni yönetimiyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretleri nedeniyle Kutlar ve yönetimine teşekkür eden Başkan Ergün, “Tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Zor bir göreve talip oldunuz. Zor bir seçim sürecini de geride bıraktınız. Başta şahsınız olmak üzere, tüm yönetim kurulu arkadaşlara başarılar diliyorum. Manisa’mız için memleketimiz için bu görevler, gerçekten herkese nasip olmayacak görevler. Tüm seçilmiş olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Bizim de üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız. Önümüzdeki süreç tabi ki, yeni bir sayfa açıldı. 4-5 ay sonra da yapılacak genel seçimler var. Sonuçta her şey çalışılırsa oluyor. Çalışmanın karşılığı da başarı olarak sonuca yansıyor. O açıdan bunun bilincinde olunduğu sürece başarı da kendiliğinden gelir. Geçmiş örneklerle dolu. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir olursak genel seçimlerde iyi sonuç alırız

Kendilerini kabul ettikleri için Başkan Ergün’e teşekkür eden MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar da, “Bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinden geçtik ama önümüzde çok daha önemli bir seçim var. Yönetim olarak biz bu seçimi kazandık. Tecrübeli bir yönetimiz. Hatalar olabilir, kusurlar olabilir ama biz seçildiğimiz gün itibariyle seçim çalışmalarına başladık. Biz hep yönetim olarak görüşüyoruz. Bu seçim kolay olduğu kadar zor bir seçim. Tüm teşkilatlarımızla bir arada olursak, aynı yerde durabilirsek Manisa için kolay bir seçim olacağını düşünüyorum. Biz planlamamızı yaptık. Allah’ın izniyle bütün beldelerimizde de başlayacağız çalışmalara. 4-5 ay kısa bir süre. Kapı kapı dolaşıp, Milliyetçi Hareket Partisi’ni en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bir olursak, birlik olursak, önümüzdeki seçimlerde iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Kırgınlıklara yer yok

Parti içinde kırgınlık ve küskünlüklerin sonlandırılması gerektiğini de ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesinin yeni yönetimine ‘Herkesi kucaklayın’ mesajı verdi. Parti içinde herhangi bir kırgınlığa yer olmadığını belirten Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar da, bu konuda hassasiyet gösterdiklerini ifade etti. Ziyaret sonunda Kutlar, Başkan Ergün’e çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilisim