Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Meclis gündem maddelerinin tek tek oylanmasının ardından ara komisyonların çalışması için oturum kapatılmadı ve toplantı bir sonraki haftaya bırakıldı. Mecliste Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıların ve meclis üyelerinin yeni yılını da şimdiden tebrik etti.

         Manisa Büyükşehir Belediyesinin Aralık ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis gündem maddelerinin oylanması öncesi konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıların ve meclis üyelerinin yeni yılını tebrik etti. Başkan Ergün, “2017 yılının son meclis toplantısını gerçekleştiriyoruz. Alacak olduğumuz kararların Manisa’mıza hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni bir yıla, yeni umutlarla girmeye hazırlanıyoruz. 2018 yılının ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesi en büyük duamdır. Bu vesileyle sizlere ailelerinizle ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum” dedi.

Başkandan Hayırseverlere Teşekkür

         Meclis gündem maddeleri arasında Kula ilçesinde mezarlık alanı için bağış yapılması oylandı. Maddenin oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’da çeşitli hizmetlerin yapılabilmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesine bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür etti. Manisa Valiliğinin okullara kamera kurulması yönündeki çalışması kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesinin Şehzadeler ilçesinde bulunan Kazım Karabekir Orta Okulu’na kamera sistemi kurulması noktasında protokol imzalanması konusunda Başkan Cengiz Ergün’e meclis tarafından yetki verildi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından ara komisyonların çalışması için oturum kapatılmadı ve 18 Aralık Pazartesi günü saat 18.30’da toplanmak üzere birleşime ara verildi.

 

Editör: TE Bilisim