Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte ilçeye önemli bir proje kazandırmak için protokol imzaladı. Protokol kapsamında Gördes ilçesine Spor Salonu, Aqua Park ve Yüzme Havuzu yapılması kararlaştırıldı. 3 Milyon Lira’ya yapılması planlanan projenin 1 buçuk milyon lirasının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağı, diğer yarısının da Spor Toto Teşkilatı’nın sponsorluğuyla hayata geçeceği belirtildi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ikinci oturumu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleşti. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki meclis toplantısından Gördes ilçesine müjdeli bir haber geldi. İlçede eksikliği hissedilen ve özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün özel önem verdiği spor tesislerini Gördes’e kazandırmak için protokol imzalandı. Protokol kapsamında tahmini olarak 3 milyon liraya mal olması beklenen proje ile Gördes’e Spor Salonu, Aqua Park ve Yüzme Havuzu Projesi kazandırılacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile imzaladığı protokolün ardından açıklamalarda bulundu.

“Gördes’e Hayırlı Olsun"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gördes’e spor salonu, yüzme havuzu aqua park projesinin yapımı için başkanımızla protokol imzalıyoruz. 3 milyon liralık değer üzerinden yapılması planlanan projenin değerli başkanımız 1 buçuk milyon lirasını Spor Toto’dan sponsor olarak destek sağladığı bir proje. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak biz de kalan 1 buçuk milyon lirayı bu protokolle taahhüt altına alıyoruz. Tahmini rakam üzerinde ihalede herhangi bir rakam söz konusu olursa değerli başkanımız bu bedeli karşılamayı taahhüt ediyor. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah prosedür işlemleri tamamlanır tamamlanmaz startı verilir diye düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim