Cumhurbaşkanlığı'ndan kamuya 'e-saklama' uyarısı Cumhurbaşkanlığı'ndan kamuya 'e-saklama' uyarısı
Microsoft geliştirmiş olduğu Windows 10 Pro uygulaması ile kullanıcılarının memnuniyetini kazanmayı başardı. Microsoft geçtiğimiz yıllar içerisinde Windows 8 kullanımında, kullanıcılarını hoşnut etmeyen bir adım atarak, bilgisayar içerisinde tüm programlara erişim sağlayan başlat düğmesinden tanımını kaldırmıştı. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu yapılan bu hamleye karşı tepkisini belli etmişti. Microsoft, 2015 yılında getirdiği ve bu zamana kadar geç kalınmış bir güncelleme olarak kabul edilen Windows 10 Pro sürümü ile başlat menüsünde özelliği tekrar tanımladı. Kullanıcılar Windows 10 Pro satın al işlemleri sonrasında bilgisayarlarda bu özelliği görmeleri ile birlikte yüzleri güldü. Ayrıca güncellenen yeni sürümde sesli komut özelliği de bulunuyor. Windows 10 Pro dâhilinde Cortana ismi verilen asistan aracılığı ile birçok uygulama sesli komutlar ile işlevini yürütebiliyor.

Windows 10 Pro İle Bilgisayarınızı Özelleştirin

Geçmişten günümüze dünya genelinde yaygın olarak kullanılan işletim programları şüphesiz Windows uygulamalarıdır. Windows 10 Pro diğer Windows programları ile karşılaştırıldığında pratik ve hızlı bir sürüm olması ön plana çıkıyor. Ayrıca Windows 10 satın al işlemlerinin güvenli olması kadar kullanımında da kullanıcısına güven aşılıyor. Bu anlamda özellikle şirket bilgisayarlarda verilerin korunması ve saklanması büyük önem taşır. Şirket bilgilerinin üçüncü bir şahsın eline geçmemesi için yüksek kaliteli donanıma sahip Windows 10 Pro işletim sistemini tercih etmek en ideal seçimler arasında yer alır. Çalışma hayatında önem taşıyan birçok özelliği aynı anda sunan Windows 10 Pro işletim sistemi, bitlocker ismi verilen şifreleme teknikleri ile dosyalarınızı güven altına alır. Profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen bu uygulamayı bireysel olarak kullanmakta mümkündür. Bilgisayarınızda güven ve zaman tasarrufu için en doğru seçim Windows 10 Pro.

Windows 10 Pro Sofexen En Uygun Fiyat Garantisi

Windows işletim sisteminin dünya genelinde yaygın olarak kullanılması birçok tedarikçi firmanın da ortaya çıkmasına vesile olmuştur. Durumun böyle olması ise Windows uygulamaları arasında fiyat farklılıklarının yaşanmasına yol açmıştır. Windows 10 lisans satın al işlemleri için Softexen en uygun fiyat garantisi ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Oldukça uygun fiyatlara sahip olacağınız Windows 10 Pro ile yüksek kalite, hızlı ve güvenilir bir şekilde işlevinizi yürütebilirsiniz. Sofexen aracılığı ile satın alacağınız Windows 10 Pro sayesinde, fiziksel veri taşıyıcı desteği almaktan da kurtulursunuz. Softexen en düşük fiyatlar ve kaliteli hizmetlerini, doğrudan müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Editör: TE Bilisim