Tekne üreticisi yapay zekâlı projesi ile sektörde fark oluşturacak Tekne üreticisi yapay zekâlı projesi ile sektörde fark oluşturacak
2004 yılında bilişim sektörüne hızlı ve sağlam bir giriş yapan acarnet.com sitesi, verdiği kaliteli ve modern çözümler ile kısa sürede sektörün lider web tasarım firması haline gelmiştir. Firma verdiği kişiye özel hizmet ve kalıcı çözümler sayesinde, web tasarım istanbul başlıklı internet ortamındaki aramalarda da en üst sırada çıkmaktadır. Çalışan personelinin sürekli hizmet içi eğitimlerle daha iyi seviyelere çıkmasını sağlayan firma, müşteri memnuniyeti prensiplerine bağlı olarak uyguladığı sektörün en uygun web tasarım fiyatları ile de müşteri sayısında hızlı artışlar sağlamaktadır. Firma hizmetleri ile müşterilerinin faaliyet gösterdiği sektördeki maliyetlerini en aza indirerek, en kısa sürede karlılıklarını arttırmak için kesintisiz çalışmalarına devam etmektedir. Web Tasarımda Lider Firma Firma, iyi bir web tasarım şirketinde bulunması gereken tüm özelliklere fazlası ile sahip bulunmaktadır. Bu özellikler şu şekilde sıralanmaktadır:
  1. Firma, 15 yıllık deneyime ve sektörde bulunan çok sayıda büyük şirketlerden sağlam referanslara sahip bulunmaktadır.
  2. Firma, tamamen kurumsal bir anlayış ve yapı ile çalışmalarını sürdürmektedir.
  3. Tüm kadrosu tamamen deneyimli ve eğitimli, konusunda uzmanlaşmış personelden oluşmaktadır.
  4. Firmanın tüm personeli iş ahlakını tamamen benimsemiş durumdadır.
  5. Firma iş tesliminden sonra da müşterileri ile iletişimi kesmeyerek, her türlü desteğine devam etmektedir.
  6. Firma vermiş olduğu hizmetlerde, sadece tasarım yapmamakta aynı zamanda yaptığı faaliyetlerin sonuç ve yansımalarını da değerlendirerek, hedeflenen amaca ulaşılmayı sağlamaktadır.
  7. Tamamen müşteri odaklı çalışan firma, hizmetlerinin her safhasında müşterinin daima haklı olduğu prensibi ile hareket etmektedir.
  8. Firma, hizmetlerini müşterilerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlayarak, kişiye özel tasarım ve hizmet uygulamaktadır.
Firmanın Uyguladığı Web Tasarım Süreci İyi bir web tasarımın, kapsamlı yapılan bir planlama ve doğru işletilen süreçle olacağına inanan firma, web tasarım sürecini şu şekilde gerçekleştirmektedir:
  1. Firma, müşterileri ile yaptığı koordinasyon sonucunda müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerini, tam ve doğru olarak tespit etmektedir.
  2. Müşterilerinin faaliyet gösterdiği sektörde elde etmek istedikleri sonuç ile taleplerinin uyumlu olup olmadığı firmanın analizleri ile ortaya çıkmaktadır.
  3. Daha sonra firmanın hizmet verdiği sektörün, hizmetlerin ve ürünlerin detaylı analizleri yapılmaktadır.
  4. Sektörde aynı alanda faaliyet gösteren rakip firmaların da hizmet ve faaliyetleri araştırılarak, elde ettikleri sonuçlar firma tarafından belirlenmektedir.
  5. Firma tüm bu analizler sonucunda, müşterisinin şirket profilini de değerlendirerek, tasarımda kullanacağı renk, şekil, resim ve yazı karakterlerini de belirleyerek örnek bir tasarım yaparak, şirket yetkililerinin onayına sunmaktadır.
  6. Tasarım onayı aşamasında talep edilen ilaveler de eklenerek web sitesi firma tarafından yayına konmaktadır.
  7. Yayınlanan web sitesi test ve geri dönüşler çerçevesinde belirli aralıklarla değerlendirilerek, gerekli ilave ve düzenlemeler firma tarafından hızla gerçekleştirilmektedir.
İyi Bir Web Tasarın Neler Sağlar? Web tasarım bir web sitesinin kısaca her şeyi demektir. Firma hazırladığı web tasarımları ile müşterilerine ait olan web sitelerinin istenen ve daha çok hedeflere en kısa sürede ulaşılmasını sağlamaktadır. Kullanım kolaylığı ve tasarımın uygunluğundan dolayı kullanıcılar, web sitesinde daha uzun süre kalmakta ve potansiyel müşteriye dönüşmekteler. Geri dönüşüm seçenekleri sayesinde ürün ve hizmetler geliştirilerek yenilenip, e-ticaret hacmi de arttırılmaktadır. Tasarım sayesinde personel ve reklam giderleri de oldukça azalmaktadır. Firmanın Çözümleri Firmanın sunmuş olduğu çözümlerin bazıları şu başlıklar altında toplanmaktadır:
  1. Web tasarım: web, mobil web, responsive, seo uyumlu ve banner tasarımlar
  2. SEO: danışmanlık ve ücretsiz analiz
  3. CRM
  4. ERP: silver, gold ve business
  5. Özel yazılımlar: proje bazlı ve sigorta yazılımı
  6. E-ticaret
  7. Sektörel: otomasyon ve endüstriyel yazılımlar, sipariş, personel ve stok takip sistemi
  8. İnternet reklamcılığı: E-ticaret ve tüm sosyal medyalar dahil
  9. Mobil uygulama: İOS ve android geliştirme, native ve hibrit mobil yazılım
  10. Sosyal medya: hesap, reklam ve online itibar yönetimi ile danışmanlık
SEO Hizmeti Firma vermiş olduğu kaliteli ve ihtiyaca yönelik SEO hizmetleri ile, müşterilerinin arama motorlarında çok kısa sürede bulundukları sıralardan, ilk sıralar yükselmelerini sağlamaktadır. Firma bu hizmet kapsamında yaptığı analizler sonucunda gerçek hedef kitleleri tespit ederek daha çok ticaretin yapılmasını gerçekleştirmektedir. Firma SEO hizmetlerini aylık ve sonuç odaklı olmak üzere iki şekilde vermektedir.

Editör: TE Bilisim