Cumhurbaşkanlığı'ndan kamuya 'e-saklama' uyarısı Cumhurbaşkanlığı'ndan kamuya 'e-saklama' uyarısı
İnternet kullanımının inanılmaz artışı ve çok sayıda uygulamaya ve araca erişim sebebiyle ailelerin çocuklarının nasıl vakit geçirdiklerini takip etmesi bir zorunluluğa dönüşmüştür.   Son günlerde casus yazılımlar bir hayli gündemde. İnternet kullanımının inanılmaz artışı ve birçok uygulama ve araca erişim sebebiyle ailelerin çocuklarının neler yaptıklarını takip etmesi bir zorunluluğa dönüşmüştür. Akıllı telefonlarca kullanılabilen bir sürü casus uygulama içinden Mesaj takip Uygulaması bu konuda en yetkin olanlardandır.
  • SMS Takipçi – Güçlü Temel Özellikleri ile En İyi Tercih
  Bugün mesaj takip programı rağbet edilen başlıca telefon takip hizmetlerindendir. Çocuklarınızın akıllı telefonları ile paylaştıkları mesajların takibi ve kontrol altında tutulabilmesi için yegane çözümdür. Çocuğunuza ait cep telefonundaki tüm mesajları nasıl takibe alabileceğinizi araştırıyorsanız araştırmanız sizi SMS Takipçi’ye götürecektir. Uygulama neredeyse akıllı telefonların tamamıyla uyumludur. İzlediğiniz telefonun dünyanın neresinde olduğu sorun değil, yapılan mesajlaşmaları (ve diğer paylaşımları) koltuğunuzda oturma rahatlığında takip edebilirsiniz.
  • SMS Takipçi’nin Çalışma Şekli Nedir?
  Uygulamayı yükleyebilmek için bir kereliğine cihazın elinizde olması gereklidir. Yükleme tamamlandıktan sonra cihaz kullanıcısının uygulamanın kurulu olduğunu anlama imkanı yoktur. Bu programı kullanabilmeniz için bir mesaj takip programı hesabı oluşturmalısınız. Mesaj takip app ile ilgili hesap oluşturmak çok kolaydır. Başlamak için aşağıdaki adımları takip edin:
  • mesaj takip uygulamasının resmi web sitesini ziyaret ediniz.
  • Şimdi Satın Al’a tıklayınız.
  • İhtiyacınıza uygun bir Planı seçiniz.
Kolaymış, değil mi? Telefonunuza veya bilgisayarınıza yazılımı indirmek ve satın almak için sayfadaki açıklamaları takip ediniz. Hesabınızda takip edilecek cihazı yapılandırınız ve sonrasında ise mesajları gizli klasörünüze almaya başlayacaksınız. Ayrıca her türlü bilgisayarda ya da web tarayıcıda mesaj takip programı hesabınıza bağlanabilirsiniz. Tarayıcı tabanlı uyumluluk size ek bir konfor sunacaktır.    
  • Mesaj Takip Programını Güçlü Bir SMS Takipçi Kılan Nedir?
  Çocuklarınızın tüm çevrimiçi aktivitelerini rahatça takip edebilmek için bu programın doğru bir tercih olduğunu gösteren bazı özellikler var. Vurgulanması gerekli bazı özellikler:
  • Tuş Kaydedici – Çocuklarınızın neler yazdıklarını tamamen kontrol etmenizi sağlayan bir özelliktir. Mesaj takip programının bu işlevi etkin bir şekilde çalışmaktadır.
  • GPS Takip – Bu programın harika bir şekilde çalışan temel özelliklerinden biridir. An itibariyle telefonun nerede kullanıldığını öğrenebilirsin. Çocuklarınızın nerede olduklarını öğrenmek için onlara sormanıza artık gerek yok.
  • Arama Geçmişi ve Arama Engelleme – SMS’leri okumanın dışında çocuğunuzun yaptığı aramaları da takip edebilirsiniz. Öte yandan uygulama ile belirleyeceğiniz numaraların aramalarını da uzaktan engelleyebilirsiniz.
Bu anlattığımız mesaj izleme programının özelliklerinden sadece birkaçıdır ve daha ilgi çekici pek çok özelliği mevcuttur. Casus Uygulamalardan veya SMS Takipçilerden bahsedildiğinde mesaj takip uygulamasını en iyi alternatiflerden biri yapan iPhone’da ve Android’de Jailbreak ya da Root yapılmaksızın çalışabiliyor olmasıdır. Beğenimizi kazanan bir diğer özelliği ise sunmuş olduğu müşteri desteğidir.
  • Teknik Destek
  Müşteri desteği her türlü araç veya yazılım için çok önemlidir ve özellikle casus araçlar söz konusu ise bu önem daha da artar. Bu açıdan bakıldığında mesaj takip programı sizi oldukça memnun edecektir. Uzman ve deneyimli kadrosu ile 7 / 24 canlı sohbet desteği ile her türlü sorunuza cevap vermeye hazırdır. Bunun yanı sıra, sizin açınızdan biraz zaman almasına rağmen sorularınıza normal e-posta desteği ile de cevap bulabilirsiniz. Destek ekibi araçları nasıl kullanacağınıza dair kaliteli öğreticiler de hazırlamaktadır. Karşılaşabileceğiniz sorunlar için hazırlanmış makaleler de gayet faydalıdır.
  • Netice İtibarıyla
  Nihayetinde, teknik detaylara sizi boğmadan şunu belirtmeliyiz ki hedef cihazdaki SMS yazışmalarını takip için en iyi seçenek SMS takip programı olacaktır. Yüklemesi ve kullanımı kolay olan yazılım 24 saat teknik destek de sağlamaktadır. Akıllı telefon için bir casus yazılımdan isteyebileceğiniz tüm özellikleri uygun fiyatlarla size sunmaktadır. Bitirmeden önce, bir casus yazılım kullanmanın gizlilik ihlali şüphesi oluşturabileceğini, yasal olmayan amaçlar için telefon takibi yapılamayacağını lütfen aklınızdan çıkarmayın. Çocuklarınızın sorumluluğu size aittir ancak bir yetişkine kendisini takip ettiğinizi söyleyiniz. Yasa dışı hareket etmedikçe çocuklarınızın güvenliği için SMS Takipçiyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim