Manisa'nın hedefi galibiyet Manisa'nın hedefi galibiyet

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor, Teknik Direktör Selman Alkış ile sözleşme imzaladı.

Yunusemre Belediyespor’da eski Teknik Direktör Tansu Yanık ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Selman Alkış getirildi. Alkış’a Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda imza töreni düzenlendi. Törene Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri İlhami Taşdemir ve Cengiz Şişmanlar ile Genel Kaptan Yılmaz Korap katıldı. Törende konuşan Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, 2017 – 2018 Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına az bir süre kala antrenör değişikliğine gidildiğini kaydetti. Yunusemre Belediyespor Başkanı Alkan, “Bir buçuk yıldır takımımızda görev yapan Tansu Yanık ile yollarımızı ayırdık. Tansu hocamıza emeği için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. 2017- 2018 futbol sezonunda A takımımızı Selman Alkış hocamıza emanet ettik. Selman Alkış hocamız eski antrenörümüz. Uzun yıllar kendisi ile çalışmıştık. Şimdi yeniden çalışma imkanımız oldu. Hocamıza 2017 – 2018 futbol sezonunda başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Hocamızın futbolcularımız ile uyum sağlayarak en kısa sürede başarılı olacağını düşünüyorum” dedi.

 “SAMET’İN ADINI BİR TESİSE VERECEĞİZ”

Transferi kapatmadıklarını belirten Alkan, “Bir transfer daha yapıp sezona başlamak istiyoruz. Bu transferi yapmamızın en büyük sebebi Afyon’da yaşanan trafik kazası sonucu Samet Algu kardeşimizin vefat etmesidir. Samet Algu kardeşimiz bizim çok eski bir futbolcumuzdu. Uzun yıllar bizimle beraber oldu. Rabbim onun kaderini bu şekilde yazmış. Mekanı cennet olsun, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Samet bizim için hep yaşayacak. Biz bu dönem Samet için oynayacağız. Çok değerli bir oyuncumuzu kaybettik. Samet’in ismini bir tesisimize en kısa sürede vereceğiz. İnşallah Samet gibi tertemiz çocuklarımız Yunusemre Belediyespor’un alt yapısından yetişecek. Yunusemre Belediyespor ailesine yeni hocamız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

SAMET’İN ANISINI YAŞATMAK İÇİN DAHA DA ÇALIŞACAĞIZ”

Yunusemre Belediyespor Teknik Direktörü Selman Alkış, hedefi olan bir takıma geldiğini belirterek şu ifadelere yer verdi: “Benden önceki birbirinden değerli hocalarımız da bu kulübe hizmet ettiler. Hepsine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederim. Sezonun başlamasına az kaldı. Samet Algu kardeşimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Kendisinin ismi bir tesise verilecek. Başkanımız Arif Alkan’a bu yüzden çok teşekkür ederim. Bu olay bizi çok üzdü. Bu sene kendisinin anısını yaşatmak için işimize daha da sarılacağız. Ben bu kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Grubumuz zor ama bu işin üstesinden kalkacak oyuncu grubuna sahibiz. Yeni sezonun bizlere hayırlar getirmesini diliyorum.” Konuşmaların ardından yeni teknik direktör Selman Alkış ile sözleşme imzalandı.

Editör: TE Bilisim