Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı Bodrum'da yapılacak Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı Bodrum'da yapılacak
Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.
Önceliklerinin lig olduğunu ifade eden Taşkın, “Yüzde yüz şekilde lige odaklandık. Kupa heyecanı bambaşka. Manisaspor olarak sahaya her maçımızı kazanmak için çıkıyoruz ama şu anda bütün düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız Bucaspor maçı. Takımda ilk on birde görev alan 8 oyuncumu Manisa’da bırakacağım. 3 tane oyuncumuzu hamle için kupa kadrosuna alacağım. Oynama şansı bulamayan ve az görev alan oyuncularımızla Tuzlaspor maçına çıkacağız. Turu geçmek için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz. Kazanırsak çok sevinmeyeceğim, kaybedersek de çok üzülmeyeceğim bir maç olacak. Bizim bütün düşüncemiz lig. Kupada ilerlemeyi maddi anlamdaki katkısından dolayı istiyoruz. Turu geçmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim