Manisaspor’un Göztepe’den almak istediği Timur Kosovalı’nın kendi twiter adresinde paylaştığı Şanlıurfaspor ile anlaştığına yönelik açıklamalarına Teknik Direktör Taner Taşkın, “Biz kimseyi Manisaspor’da zorla oynatamayız. Zaten kendisinde PTT 1. Lig’de oynamak istiyordu’’ diye konuştu.

 2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak  2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da yapılacak

Manisaspor, kendi tesisleri Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 4 yeni transferle birlikte 1. Etap kampta yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, 1. Etap kampında kondisyon çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Yeni sezon için 4 yeni transfer daha takıma dahil etmeyi hedeflediklerini söyleyen teknik adan Taner Taşkın, “Şuanda düşündüğümüz isimler var. Ancak bonservisleri ellerinde olmadığı için isimleri açıklamak olmaz. İsimleri açıklananlarda başka yerlere gidiyor. Transfer konusunda ince eleyip sık dokuyoruz. Bizim önce kişilik sahibi olması gerekir. Doğru adamlara bakıyoruz. Takıma dahil etmek istedğimiz birkaç isim var. Ancak şuanda isimleri açıklamak uygun olmaz’’ diye konuştu.

Manisaspor’un transferleri arasında olan Göztepesporlu Timur Kosovalı’nın kendi twiter adresinde Şanlıurfaspor ile  yıllığına anlaştığına yönelik haberle ilgili teknik adam Taner Taşkın, “Şuanda öyle bişey duymadık. Ancak biz kimseyi Manisaspor’da zorla oynatamayız. Zaten kendisi de PTT1. Lig’deki bir takımda oynamak istiyordu. Anlaşma olduysa hayırlı olsun’’ diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekibin transfer listesinde olan İsmail Köse ile ilgili olarak Taşkın, “Şuanda bir takım İsmail Köse için kulübe başvurmadı. Bekliyoruz’’ dedi.

Manisspor Kulübü’nün kesesine uygun transferler yapılmasını hedeflendiğini dile getiren Taşkın, “Manisaspor Kulübü şuanda küçülmeye gidiyor. Bu küçülme içerisinde kaliteli, kişilikli ve öncelikle kulübümüz kesesine uygun transferler düşünüyoruz. Kulübümüzü zora sokacak transferler peşinde koşmak istemiyoruz. Şuana kadar yaptığımız transferler takımıza uygun, kulübümüzün kesesine zarar getirmeyecek transferler. 6 Eylül tarihinde başlayacak olan yeni sezona kadar yapacağımız takviyeler ile ligde iyi bir takım olacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim