MANİSA’ya futbol ve voleybolda çifte şampiyonluk yaşatan Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk gecesinde felekten bir gece çaldı. Gecede Manisa Büyükşehir Belediyespor’u tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, başkan ve yöneticiler başta olmak üzere tüm sporcuları kutladı. Taraftarlara da teşekkür eden başkan Ergün, gelecek sezon mevcut stada sığmayacaklarını söyledi.

Manisa’ya iki kupa armağan ederek, kente büyük bir mutluluk yaşatan Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol ve bayan voleybol takımları, Malta Parkı’nda düzenlenen gecede şampiyonluğu kutladı. Geceye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve kızı Hande Ergün ile katılırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, eşi Gülden Ergün, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

Tribünlere sığmayacağız

Gecede bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bu sene çifte mutluluk yaşıyoruz. Kızlarımız voleybolda 3. Lig’den 2. Lig’e çıkarak bir şampiyonluğu bize ve Manisa’ya hediye ettiler. Geçmişte yaşadığımız 3. Lig’den alıp Süper Lig’e çıkaran bir futbol takımının yıllarca başkanlığını ve yöneticiliğini yaptım. O zaman yöneticilik yapan kardeşlerimi hiçbir zaman saymadan geçemem. Bugün de aramızda yıllar önce şampiyonluklara beraber imza attığımız Nezir kardeşim de aramızda. Ne mutlu. İşte bunlar güzel bir anı. Yıllar sonra belki buradaki futbolcu kardeşlerimle de bir organizasyonda beraber olacağız. Önemli olan bu güzellikleri, mutlulukları paylaşabilmek. Ben başta başkan ve yöneticileri olmak üzere, teknik heyete, bütün futbolcu kardeşlerime, çaycısından malzemecisine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabi taraftarımızı da unutmamak lazım. Yıllar önce 5 bin kişiyle deplasmana gittiğimiz günleri unutmamamız lazım. Gördüğümüz gibi doğru yoldayız. Herhalde seneye bu tribün bizi almayacak. Her gününüz, her geceniz hep böyle mutlu geçsin” dedi.

Şampiyonluk pastasını hep birlikte kestiler

‘Büyük Başkan’ sloganlarıyla konuşmasını tamamlayan Başkan Ergün, şampiyonluk pastasını Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yöneticiler ve teknik heyetle birlikte kesti. Sporcuların gönüllerince eğlendiği gecede, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un marşı eşliğinde bayrak gösterisi yapıldı. 

Şampiyona Unutulmaz Gece (2)_1024x768

Şampiyona Unutulmaz Gece (1)_1024x768 Şampiyona Unutulmaz Gece (3)_1024x768 Şampiyona Unutulmaz Gece (6)_1024x768 Şampiyona Unutulmaz Gece (10)_1024x768 Şampiyona Unutulmaz Gece (16)_1024x768 Şampiyona Unutulmaz Gece (39)_1024x768 Şampiyona Unutulmaz Gece (44)_1024x768 Şampiyona Unutulmaz Gece (46)_1024x768

Editör: TE Bilisim