Geçtiğimiz sezon Manisaspor formasıyla 19 gole ulaşan ve PTT 1. Lig’in gol krallığı yarışını zirvede tamamlayan Slavko Perovic, Manisaspor defterini kapattı. Kiralık olarak Tarzan’da forma giyen Sırp golcünün Süper Lig ve Avrupa kulüpleriyle temasta olduğu öğrenildi. Perovic, 1 Haziran’da istediği takıma gidebilecek.

Manisaspor’un geçtiğimiz sezon başında Sırbistan’ın FK Rad takımından 1 yıllığına kiraladığı Slavko Perovic, Siyah-Beyazlı kulüple yolları ayırıyor. Tarzanlar’ın satın olma opsiyonuyla kiraladığı Sırp golcü, PTT 1. Lig’de yılın forveti oldu. 19 golle gol krallığı yarışını Muhammet Reis’le birlikte zirvede kapatan Perovic, Manisaspor’daki yönetim belirsizliği nedeniyle yolları kulüp arayışına geçti. Şu an ülkesinde bulunan genç golcünün gelen tekliflere açık olduğu belirtildi.

ÖNCELİĞİ TÜRKİYE

Manisaspor’da yaşadığı güzel günlerin ardından kariyerini Türkiye’de sürdürmek istediği öğrenilen Perovic’e Süper Lig’den bir çok takım talip. PTT 1. Lig’in gol krallı unvanına sahip olan Perovic’le başta Kardemir Karabükspor olmak üzere lige yeni yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor ve Mersin İdman Yurdu’nun da ilgilendiği kaydedildi. Avrupa’dan da bir çok teklifler alan Perovic’e en ciddi teklifin Hollanda takımlarından Heerenveen’den geldiği belirtildi. Manisaspor’da geçirdiği başarılı bir sezonun ardından takıma geri dönmeyi düşünmeyen Perovic’in kariyeri için daha büyük takımlarda oynamak istediği öğrenildi. Bunun için de önceliğini Türkiye’den yana kullanacağı belirtilen Perovic’in Türkiye’den gelecek tekliflere daha çok önem verdiği kaydedildi.

Editör: TE Bilisim